Vad är bildpresentation Software?

presentation programvara är programvara som tillåter användare att visa bilder med hjälp av en dator under en presentation. Dessa bilder är ofta in i ett bildspel och användas som ett visuellt verktyg för att förbättra presentationen. Bilderna kan visas på en skärm bakom en presentatör och framträdanden skjut kan styras med presentatören.

Presentation programvara har blivit en stöttepelare i presentationer inom näringslivet och utbildning. Det var dock inte förrän på 1980-talet då datorer blev populära och utvecklingen av program för privatpersoner började ta fart denna programvara presentationen blev verklighet för den genomsnittliga datoranvändare. Innan dess anlitade förmåga att arbeta med presentationen programvara krävs speciella kunskaper och företag anställda enbart för att arbeta med presentationsprogram.

Med främjandet av teknologi i persondatorer och program, blev presentation mjukvaran tillgänglig på den öppna marknaden. Kostnader för presentation mjukvaran minskade och deras användbarhet blev mer intuitivt, vilket gör det enkelt även för nybörjare användaren att lägga ett bildspel tillsammans snabbt och effektivt. Många företag började utveckla egna program, inklusive Microsoft PowerPoint, Google Presentation, OpenOffice. org Impress och Apples Keynote. Även presentation programvara är tillgänglig för att användas på både PC och Mac-datorer, Microsoft PowerPoint är enormt populär och många nybörjare hänvisa till någon presentation programvara som bara "PowerPoint. "

Användare uppvisar glida programvara tillåtet att manipulera text och bilder på bilderna och använda bildspel funktionen för att presentera sin information. På bilderna kan text ska införas och redigeras, lager bilder, clip art eller personliga bilder kan infogas och manipuleras och deras bildspel presentation kan också ändras för att återspegla de behov som presentatör. Till exempel kan bildspelet detaljer konfigureras så att bilderna förändras med jämna mellanrum under presentationen.

bildpresentation programvara kan också skryta med ett antal extra funktioner som hjälper med display. Till exempel kan användaren kunna välja mellan övergångseffekter mellan bilder, vilket gör presentationen mer dynamisk för tittarna. Presentatörer kan också skriva ut presentationen: s bilder och presentera dem som papper allmosor till publiken så att varje medlem har en fysisk visuellt verktyg för att ställa under presentationen. För mer avancerade användare kan bildspelet presentationsprogram exporteras i Flash-animationer eller konverteras till PDF-dokument så att de kan mailas till avlägsna deltagare som kan följa presentationen med lite problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.