Vad är Worship presentationsprogram?

Worship presentation mjukvaran är en programvara som är utformad för att användas vid framställning av multimedia presentationer för kyrkor. Denna programvara kan användas av religiösa officiants, ungdomar gruppledare, och andra medlemmar av en kyrka att skapa dynamiska presentationer för grupper stora och små. Denna typ av programvara kan användas överallt från anläggningar som Crystal Cathedral för landsbygdens möte hus. Flera programvaruföretag producera programuppdateringar dyrkan presentation för många olika samfund, även om många av dessa produkter är att kristna publik, versioner anpassade för muslimska, judiska och andra församlingar finns också.

Detta program liknar ofta produkter såsom Powerpoint i strukturen, men det fungerar lite annorlunda. Liksom andra presentationsprogram, kan den användas för att förbereda ett bildspel som spelar när de aktiveras, men det är särskilt utformade för att integrera multimedia och att ge en religiös inriktning. Biblioteket för clipart, videor och så vidare är religiös karaktär, till exempel, och många dyrkan presentation mjukvaran produkter också komma med den fullständiga texten till en religiös text val, till exempel King James bibeln eller Mormons bok, att tillåta människor att dra citat enkelt och snabbt.

Vid inrättandet av en presentation i programvara, är det ofta möjligt att lägga till alla nödvändiga delar av de material som ingår i programvaran. Människor kan också lägga i sina egna filmer, bilder och animationer. Till exempel, om congregants uppmanas att be för en medlem av samhället, ett fotomontage av den person de ber för kan visas. Dessutom levereras dyrkan presentation mjukvaran med en musikalisk komponent. Programvaran kan spela musik och ge ord till musiken så att folk kan sjunga med.

I ett mycket stort hus för dyrkan, kan dyrka presentation mjukvaran användas för att säkerställa att hela församlingen håller på att uppnås. Det kan också hjälpa människor i församlingen känner sig bekväma och bekanta, även om de besöker kyrkan för första gången, eftersom de enkelt kan följa predikan och ord till musiken. Programmet kan också användas för att ge dold textning för döva och hörselskadade församlingsbor.

Många av dessa produkter ger människor möjlighet att använda programvaran på försök under flera dagar eller veckor så att de kan få en känsla för hur det hanterar. Folk kanske vill ta del av funktioner som de gillar och ogillar när du handlar för programvaror så att de kan hitta en version som kommer att uppfylla deras behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.