Vad är Web Application Development?

webbprogram utveckling är ett av de begrepp som du säkert kan pussel på om du helt enkelt fokusera på orden. Det är den skapande och underhåll av programvaror som används på World Wide Web.

Utveckling av webbapplikationer utförs av specialiserade programmerare, som är förtrogna med kodning för att skapa webbsidor, inklusive HTML , XML, Flash, Perl, CSS, PHP, JSP, ASP och andra. Alla dessa har en specifik funktion och skapar varierande resultat. I varierande grad, programmerare är kunnig inom ett eller flera av dessa språk. Utveckling av webbapplikationer kan varieras eller specifika beroende på behoven hos de webbsidor som är inblandade.

En faktor för utveckling av webbprogram som kanske inte är uppenbar för normalt uppmärksam är antalet revideringar att dessa ansökningar rutinmässigt innebära. World Wide Web är inte en strikt kontrollerad miljö. Personer surfar på Internet med endast en eller ett par av en stor handfull metoder, främst webbläsare. Varje webbläsare är lite olika och visar webbsidor på lite olika sätt. Vissa är snällare på vissa Web språk än andra, och så Utveckling av webbapplikationer kan vara ganska specialiserade.

En webbsida programmerare skall bevara denna variation i åtanke när man utformar webbsidor. Vissa webbläsare är säkert vanligare än andra, och många programmerare fokusera på sådana marknader uteslutande, räkna att deras tid används väl för att deras målgrupp är de flesta ändå, men särskilt med konsument-baserade webbplatser, man vet aldrig var din nästa hög-betalande kund kommer att komma från och vilken webbläsare han eller hon använder för att försöka visa din webbsida. Många utövare av Web design applikationsutveckling sidor med hjälp av öppen källkod eller göra det enkelt för att maximera de sidor exponering.

En av de mest grundläggande typer av webbapplikationer utveckling innebär e-handelssajter. Detta är den typ av webbplats som du ser när du handlar online. Designers av dessa platser måste förutse alla typer av ovanligt kundernas beteende, samt tung trafik, samtidigt som servern och "Varukorg" igång.

enkel online shopping har skapat en "alltid- om "miljö där människor kan handla på alla tider på dygnet, oavsett var de är. E-handel webbplatser skall vara tillgängliga för beställningar och pengar oavsett vilken tid det är på företagets huvudkontor. Utveckling av webbapplikationer kan lämpa sig särskilt för e-handel webbplats skapas, men programmeraren gör klokt i att hålla 24 /7 mentalitet potentiella kunder i åtanke.

En annan typ av webbapplikationer utveckling används för webbaserade kontorsprogram. Många kontor använder idag World Wide Web att bedriva sin verksamhet, inklusive alla typer av bokföring och spårning funktioner. Konferenssamtal via webben är också populärt, liksom filöverföringar. Utveckling av webbapplikationer för alla dessa metoder är specifika och efterfrågade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.