Vad är Unified Threat Management?

Unified Threat Management är en programvara som används för avancerad nätverkssäkerhet. Flera program ingår i allmänhet i ett paket, som ger användarna ett enklare sätt att få maximalt skydd. Dessa program innehåller ofta saker som antivirusprogram, spamfilter, innehåll filter och brandväggar.

Det finns många fördelar med att ha ett enhetligt system hot ledning på plats, den främsta är en mer enhetlig förvaltning. Istället för att behöva köpa flera olika programvaror kan användare köpa ett paket för att skydda ett helt nätverk av datorer. Detta möjliggör en enkel nedladdning, och alla program automatiskt kompatibla med varandra eftersom de alla är i samma program.

En av de viktigaste enhetlig programvara hantering av hot pjäser är antivirusprogram. När ett virus, trojan, eller andra misstänkta filen går in i nätverkets system, virus mjukvaran innehåller det eller förstör det så att det inte kan göra någon skada på datorer eller deras filer. Utan ordentlig antivirus skydd, skulle alla nät falla sannolikt offer för virus så småningom. Virus kan skickas via e-post, hämtas via Internet och överförs av hackare.

En annan del av Unified Threat Management är brandväggsprogram. Det är ungefär som antivirusprogram, men istället för att förstöra en redan existerande virus hjälper det att hindra virus från att komma in ett nätverk till att börja med. Brandväggar verkar genom att blockera vissa typer av webbplatser och andra misstänkta platser på webben. Detta fungerar som en första försvarslinje.

Unified Threat Management programvara och system kan också innehålla spam och innehåll. Ett spam-filter förhindrar meddelanden från avsändare mottagaren inte känner från att läsa, för att inte virus som kan lura i sin inkorg orsakar någon skada. Innehållsfilter förhindra webbläsare från att visa webbplatser med särskilda typer av innehåll på dem, eller specifika webbadresser.

Flera typer av gemensam programvara hot ledningssystem finns tillgängliga. De flesta klarar att hantera nätsäkerheten, men det är alltid bra att kolla innan man köper. Priserna kan variera kraftigt, allt från rimliga priser till mycket dyra. I de flesta fall ett högre pris innebär bättre skydd, men det är inte alltid nödvändigt att köpa varje funktion som är tillgänglig. Små nätverk kan bara behöver en enkel paket med grundläggande virus och brandväggsskydd.

Både online och tegel och murbruk återförsäljare säljer Unified Threat program programvara för hantering. Online-versioner kan vara lättare att köpa och ladda ned, eftersom inga skivor används allmänt. De kan också vara lägre i pris, men det är inte alltid fallet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.