Vad är Kontinuerlig Inking Systems?

Kontinuerlig infärgning system (CIS) är eftermarknaden kit för bläckstråleskrivare som ger näring bläck till en särskild permanent patron via rören anslutas till externa flaskor eller behållare. Kassetten går aldrig torrt eller behöver bytas ut. Istället bläck kan enkelt läggas till i flaskor som de slut.

plastflaskor som ingår i kontinuerlig infärgning system sitta bredvid skrivaren. Det kan finnas fyra eller sex (och ibland 8) flaskor beroende på skrivarmodell. Var och en är fylld med rätt färg bläck. En slang går från kapsylen till bläckpatronen i skrivaren. Rören är sammanfogade till en "ribbon"-kabel. Kit innehåller också en spruta för första installationen för att rensa rören för luft och dra bläck.

Kontinuerlig infärgning system spara användarnamn stora pengar i utbyte patroner, som på toppen av kostnaden, kasseras fortsätter du att hålla bläck . På flaska bläck är inte bara billigare utan alla bläck är slut används.

En annan fördel med kontinuerlig infärgning system är att patronen är alltid fullt, vilket ger även färg varje gång som återstår konsekvent oberoende av storleken på utskriften springa. Stora serier av fotografier eller andra jobb kan buffras utan att oroa dig för att bläcket tar slut. De externa flaskor är tydliga, vilket gör det enkelt att fylla på alla färger som kan vara slut, samtidigt flaskor håller betydligt mer pigment än patroner, vilket minimerar underhåll. Ett företag anger att flaskor med bläck sista motsvarande cirka 39 patron förändringar, medan en annan uppger besparingarna skulle vara lika med att betala omkring 53 cent (USD) per kassett.

Vissa Epson-skrivare använder bläckpatroner med en bifogad mikrochip som håller ett register över bläcknivån används. När patronen är slut till en viss nivå av mikrochipet inte kommer att låta patronen ska användas igen, även om den är påfylld. Kontinuerlig infärgning system byggsatser för att dessa skrivare har skrivskyddad mikrochip bifogas kassetten. Detta chip talar om för skrivaren patronen är alltid 100% full, motverkar behöver ändra det. Patroner som ingår i kontinuerlig infärgning system är särskilt tillverkade för hållbarhet.

Reservoir flaskor bör inte sitta högre än skrivaren eller allvar skulle kunna orsaka bläck till översvämningar i patronen, vilket orsakar felaktig utskrift. Installera en kontinuerlig infärgning Systemet är mycket enkelt och tar endast 5-20 minuter beroende på typ av utrustning och skrivaren. Instruktioner finns. Ingen bestående förändringar görs till skrivaren, som kan omvandlas tillbaka lätt att använda standard patroner. Några kontinuerliga infärgning system kan bara användas med vissa typer av bläck, medan andra kan acceptera flera typer från OEM till Specialbläck.

Kontinuerlig infärgning system finns på nätet med hjälp av en sökmotor. Shop runt för att se till att du har det bästa systemet för dina behov, och att den är kompatibel med din skrivare modell. Sedan njuta av besparingar och hur lätt en kontinuerlig infärgning system och skriva ut ditt hjärta!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.