Vad är Internet Monitoring Software?

Internet övervakning programvara består av program som används för att upptäcka internet verksamheten i en viss dator. Även om Internet har ökat effektiviteten i den professionella kontoret exponentiellt, kan det också vara en av de största distraktioner och orsakerna till varför produktiviteten lider. Det är därför företag internetövervakning programvara är så populärt med några arbetsgivare som är starkt beroende av många anställda som använder datorer. Dessutom kan den här mjukvaran är också ett stöd till föräldrar.

Det kan finnas många orsaker till att en arbetsgivare skulle vilja ha någon form av internet övervakning programvara istället för ett företag. Det mest uppenbara skälet är att avgöra om något olagligt eller oetiskt affären förrättas online. Andra orsaker är att avgöra om den anställde utgifterna arbete tid att umgås, besöka platser som saknar samband med hans eller hennes arbetsuppgifter och chattar. De flesta Internet-övervakning programvara sköta alla dessa saker.

I en familj Detsamma gäller också. Även om de flesta av familjen skydd kan hanteras med god Internet filtersystem, det finns vissa aspekter av Internet som inte kan hanteras på ett sådant sätt. Filtersystem, kan till exempel göra bra på att blockera pornografiska eller våldsamma bilder, men det kan inte och för att begränsa de typer av chattrum en unge vandrar in. Dessa ofta kan vara lika farlig för ungdomar.

Det bästa mjukvaran internetövervakning, oavsett vad varumärket, inte många av samma saker. Det kommer att föra en logg över alla de områden som besökts. Det kan också fånga skärmdumpar från några av dessa webbplatser. Det kommer att föra ett register över alla chattkonversation, skogsavverkning tiden också. E-post verksamhet är också övervakas, med meddelanden, både mottagna och skickade kopieras och lagras för senare granskning. Dessutom kommer vissa program även skicka e-post till Software Installer eller ägaren om det finns vissa nyckelord som används i Internet sökningar. Detta ger den person som övervakar användningen nästan omedelbar feedback om något är inte rätt.

Förutom internetövervakning mjukvara för innehåll, finns det andra typer av programvara tillgänglig. Till exempel finns det program möjliggöra rapportering av hastigheten på en internetuppkoppling, ifall du har frågor om hur snabbt din anslutning verkligen är. En annan form av programvara, som kallas internet trafikövervakning programvara, kan också bidra genom att visa hur många datorer i nätverket ansluter till Internet, och totala summan nätverk användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.