Vad är Hosted Content Management?

Hosted content management är en tjänst som erbjuds av en webbplats webbhotell. Content management är programvara som används för att göra det möjligt för företag att hantera sin hemsida utseende, känsla och innehåll utan att behöva anställa programmerare. Värdtjänster hänvisar till en affärsöverenskommelse där en separat Företaget ansvarar för inköp, installation och underhåll av hårdvara och programvara som krävs för att köra en hemsida.

Det finns tre olika typer av värd för content management företag: full service, innehåll hanteras och stöd bara. Dessa bestämmelser har olika ansvar och som ett resultat har olika kostnader. Nivån på stödet i detalj i serviceavtalet och skall vara klart förstås av båda parter.

En komplett tjänst värd content management system uppstår när tjänsteleverantören innehar rollen som systemadministratör. Kunden recensioner föreslagna utformning, layout och webbplats struktur. Efter godkännande Administratören skapar webbplatsen, baserat på dessa krav.

När ramen av webbplatsen är i drift ger webbplatsen webbhotell användarkonton, lösenord och kurser för utvalda medarbetare. Dessa medarbetare är ansvarig för skapande och underhåll av webbplatsens innehåll med hjälp av content management mjukvaran. Godkännandet struktur och handling version förvaltning som skapats av webbplatshotell företag, baserat på de krav som kunden. När denna struktur genomförs, är användarna utbildas och bruksanvisningar medföljer.

En standard värd innehållshantering webbplats är ett arrangemang där innehållet till webbplatsen skapas och upprätthålls av webbplatshotell företaget eller närstående företag. Denna typ av system som är gemensamt för webbplatser som ger information om ett brett spektrum av ämnen. Kunden erlägger formatet på innehållet, men hanteringen av själva innehållet är ansvarig för hosting företaget.

Support endast avtal används när kunden Företaget köper webbplats programvara content management-och hårdvara, men har tecknat ett serviceavtal med den webbplatshotell företaget. I dessa avtal är webbplatsen hårdvaran ligger på webbhotell plats. De ansvarar för underhåll och underhåll av hårdvara och operativsystem.

Denna typ av arrangemang är väldigt vanligt med stora företag. De har interna resurser för att hantera innehåll och systemadministratör roll, men inte hårdvarustöd. Detta är en specialistkompetens och det är mer kostnadseffektivt att låta webbhotellet att anställa en person för att hantera en rad webbservrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.