Vad är Faciliteter Underhåll Software?

faciliteter underhåll programvara hjälper företag att organisera och spåra information om underhåll av utrustning, tillgångar och egendom. Denna programvara kan vara webbaserat, vilket innebär att företag som säljer programmet hanterar information på en extern server, eller program får internt hanteras på ett lokalt nätverk (LAN) servern av det företag som köpt programvaran. Programvaran också kallas underhåll hanteringsprogram och i många fall, företag använder dessa termer och tillhörande programvara omväxlande.

Detta program är mest användbart för företag som är skyldiga enligt lag, industristandarder, eller internt upprättade kriterium att regelbundet utföra och övervaka underhållet på utrustning, tillgångar och egendom. Programvaran kan vara branschspecifika, företagsspecifika, finjusterat för specifika funktioner och mål för en organisation, eller allmänhet. Vissa anläggningar underhåll program kan analysera enskilda departement prestanda, medan andra program bara kan ta itu med företaget som helhet.

Prissättning för anläggningar underhåll dataprogram beror huvudsakligen på omfattningen av programvarans möjligheter. Gemensamma drag populära paketen gälla lokalisering och upprätthålla arbetsorder, såsom jobb schemaläggning och material förvaltning, kapitalförvaltning, samt utrustning och data egendom, avtal och garantier, förebyggande underhåll, lagerstyrning, och säkerhet. Ytterligare branschspecifika kategorier finns med många faciliteter underhållsprogram programvara, antingen som del av baspaketet eller för ytterligare avgifter.

Egenskaper och tillgångar av förpackningar variera och innehålla funktioner som exempelvis förmågan att analysera data och skapa statusrapporter och detaljerade sammanfattningar av underhåll. Övriga programvaror alternativ kan omfatta automatisk schemaläggning av förebyggande underhåll baserat på mätaravläsningar och rekommendationer utrustning, anmälan av löper ut garantier eller tjänster, material inköp scheman och automatisk leverans spårning. Om programvaran internt hanteras kan de alternativ som är anpassade för specifika företagets behov. Förutom att hålla underhåll drift och support personal informeras om daglig verksamhet, kan underhållsresurser programvara ger databas bevis för underhåll som skulle genomföras som planerat eller annan dokumentation som kan vara avgörande för att lösa inre och yttre konflikter.

Som en bolagets anläggningar underhåll mjukvara behöver ändra eller utvidga de principer samråda ofta med experter inom sitt specifika område för att avgöra om det finns ytterligare program som kan läggas till den befintliga programvaran. Dessa uppgraderingar kan vara branschspecifika eller kan helt enkelt utöka funktionerna i inventeringen, förvaltning av tillgångar och andra kategorier att öka värdet av databasen. Beroende på ålder och förmåga utvidgningen av programmet på plats, ibland är det mer kostnadseffektivt att helt enkelt ersätta den befintliga programvaran.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.