Vad är Daycare Schemaläggning Software?

daghem kan vara kaotiska ställen, så många dagis som tillhandahåller se till datorprogram för att effektivisera sin verksamhet. Dagvård schemaläggning programvara har utvecklats för att möta detta växande behov. Förutom att dessa program schema i skolan genom att arrangera studiebesök, semester, i drift dagar, och så vidare, men de blir snabbt ett måste för dessa hektiska företag. Det finns dagis schemaläggning programvaror tillgängliga med många funktioner redan inbyggda, samt grundläggande program som kan anpassas genom att lägga till särskilda moduler för att passa dina behov.

En funktion av dagvården schemaläggning program är att organisera information kunden familj i användbara rapporter som tillåter ägarna att amortera sina kunder bättre. De flesta program kan anpassas till att omfatta rapporter som spårar närvaro, student till lärare nyckeltal, och barnets inloggning och utloggning gånger. Individ-och meddelanden grupp kan bidra till ett barns "konto" och levererade när en förälder undertecknar barnet ut. Födelsedagar kan också spåras, liksom rulla ark samtal och måltid listor förvaltning.

En primära målet för de flesta dagis ägare är att upprätthålla en säker och hälsosam miljö för deras barn. Vissa dagis schemaläggning program kan ägarna att spåra allergier och speciella medicinska instruktioner. Ett annat tillval är en dörröppnare system som integrerar säkerhet med programmet. Vissa program har möjlighet att lagra fotografier av auktoriserade barn och vuxna.

En annan funktion av en bra barnomsorg schemaläggning programvara är en redovisning funktionen, som också kan integreras i vissa finansiella program programvara för hantering. Denna funktion innehåller vanligen fakturering, som tillåter ägaren att hantera fakturering priser, rabatter, avgifter och betalningar. Ägare kan skapa anpassade fakturor, halk insättning och årets slut uttalanden. Möjligheten att ta emot elektroniska betalningar är en annan egenskap som gör redovisningen processen enklare för en upptagen ägare. För de ägare som gör sin egen lön, vissa dagis schemaläggning programvara kan skapa löne kontroller, fungera som en klocka, och analysera student till lärare nyckeltal.

Även om ditt dagis är liten eller har flera platser, ett daghem schemaläggning programvara kan ge dig mer tid att ta hand om barnen istället för hassling med administrativa uppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.