I videoredigering, Vad är Transitions?

Övergångar är författarverktyg en video redaktör kan sätta in mellan två videoklipp eller stillbilder för att skapa en konstnärlig, professionell effekt. Det finns en mängd tillfälliga effekter som finns tillgängliga, de två vanligaste är den övertoning och lös.

Även videoredigering används för att reserveras för proffs, digitala kameror och videokameror skapat en marknad för precisa. Dra och släpp videoredigering program som Apple ™ iPhoto ™ och Microsoft ™ Movie Maker ™ har fört videoredigering till massorna, vilket gör det möjligt att kombinera semester video eller stillbilder i filmer eller bildspel. I skapandet av projekt är ett av de första saker som blir tydliga övergångar göra ett projekt ser professionella ut.

Ett bildspel utan övergångar är bara en serie bilder blinka av och på skärmen, ungefär som den gamla bilden projektorer som dragit i en karusell av bilder via en projektor ljus. Använda övergångar är specialeffekter införas mellan bilder till konstfullt flytta från ett skott till nästa, vilket eliminerar "på /av blinkar" mellan bilderna.

Även övergångar av nästan alla typer ser bättre ut än någon övergångar, en god redaktör kommer att välja rätt effekter som förstärker det övergripande temat och innehållet i projektet. Många nya video författare kommer gärna in en annan övergång mellan varje digital fotografi, använda alla övergångseffekter som finns i redigerings programmet utan tror att den typ av effekt som de skapar.

Till exempel, en typ övergångsbestämmelser effekt "ramlar" den nya bilden i ramen, eller "ramlar" den gamla bilden bort. De tumlande övergång är ofta sett på tv-reklam där till exempel produkter som säljs från ett 800-nummer. Text kan ramla in och ut i bilden för att varna anser att det finns ytterligare besparingar eller gåvor med köpet. Detta hindrar inte tumla från att arbeta i ett hem bildspel, men det är inte det bästa Övergångseffekten att använda mellan bröllop bilder, till exempel. Det kan fungera bra för vissa övergångar mellan två sporter skott, men till exempel på lokal high school fotboll eller fotbollsmatch.

Arbeta med övergångar på ett effektivt sätt kommer att väsentligt förbättra kvaliteten på ditt hem videor eller bildspel. Om en övergång tar avstånd från innehållet, stämningen, takt eller betydelsen av de händelser eller bilder det är att gå, prova något annat med tanke på att använda alltför många olika övergångar kan vara störande. Dystra, romantisk, kärleksfull, altruistisk eller vackra grafiska bilder, såsom bilder av naturen nästan alltid förbättras av övertoningar eller upplöses, men även andra övergångar kan fungera. Åtgärd skott och lättroad händelser arbete med övertoningar eller upplöser att skapa gripande, till exempel i en hyllning eller promemoria video, medan övergångar som innebär rörelse kommer att öka känslan av innehållet för en mer upplyftande effekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.