Hur väljer jag det bästa Laptop Case?

En bärbar dator fall, även kallad en laptop väska, är en nödvändighet om du ofta reser med din bärbara dator, med bara uppför gatan till ett kafé. En bärbar dator gäller inte bara skyddar din bärbara dator från skador, men det ger dig också möjlighet att ta extra med dig, till exempel ett extra batteri, en mus eller dokument att arbeta med. Någon annan dator tillbehör du behöver kan även transporteras i en laptop-väska.

När man väljer en laptop fall, börja med att överväga vad du ska använda säcken på. Har du ofta resa, och kommer att behöva enkelt ta bort den bärbara datorn ur väskan på en flygplats? Att resa med en bärbar dator innebär också att den bärbara datorn är mer sannolikt att tappats eller skadats, så du kommer förmodligen att vilja köpa en kraftigare påse. Eller är främst bara ta med din bärbara dator och tillbaka för att arbeta? I så fall kanske du vill ha en mer elegant designade laptop väska som också kan innehålla mappar eller dokument.

Om du tar med din bärbara dator till skolan i en laptop fall en väska som är utformad för att vara robust nog att rymma läroböcker kan vara det bästa valet. Det finns ryggsäckar speciellt konstruerade för att hålla bärbara datorer, tillsammans med böcker och annat material skolan. Laptop fall är gjorda av olika material, inklusive läder och vinyl, bland annat.

Tänk på att det kanske inte är en bra idé att annonsera om att du bär en dyr dator. Laptop väskor är ofta utformade nu att se ut som enkla portföljer, ryggsäckar eller överdimensionerade portmonnäer. Din laptop är mindre sannolikt att stulen om den sker i en mer undanskymd datorväskan.

Det finns andra laptop påse alternativ. En bärbar dator ärm är ett val-detta är en enkel skyddande hylsa som glider över din bärbara dator utformad för att ge ett tunt lager av stötdämpande. Laptop ärmar är inte konstruerade för hårt bruk, men de kan vara ett bra komplement när den placeras över den bärbara datorn och sedan inne i en laptop fall.

Som med alla tillbehör, laptop ärenden finns tillgängliga i någon färg eller stil du kan tänka dig. De är utformade för att passa din livsstil och gör transportera din bärbara dator och andra föremål lättare, samtidigt som de skyddar din bärbara dator från skador. Om du inte vill köpa en specialiserad laptop fall en enkel tote bag fungerar också, och kommer åter att göra din laptop mindre iögonfallande för potentiella tjuvar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.