Vilka olika typer av dokument Innehavare?

hemmakontor har blivit ett viktigt område i många hem i dag, och många människor ständigt söker efter ett bättre sätt att organisera och lagra deras pappersdokument hemma. Det finns flera olika typer av dokument hållare som kan hjälpa till att hålla området hemmakontor snygg samtidigt som bekväm tillgång till många av pappersdokument i de flesta hushåll.

Beroende på storleken på ditt kontor, kan du kanske för att passa ett dokumentskåp i någonstans, eller kanske skrivbordet har en filhanterare inbyggdHängande dokument innehavare är specifikt konstruerade för användning i filen lådor. Dessa mappar har galgar inbyggd i yttre kanten så att de kan hakas sedan fast på en fil låda. De finns i standard och juridiska dokument storlekar.

Om du inte har plats för ett arkivskåp överväga en utvidgning av dokument innehavare. Dessa dragspel stil mappar har delat avsnitt för att sortera och lagra flera dokument av typ. De expanderar för enkel sökning eller arkivering, och sedan komprimera tillbaka till tjockleken av en bok, oftast bundna av gummiband, för enklare förvaring. Utöka dokument innehavare är ett bra val för att organisera handlingar i ett litet utrymme, och de är portabel också.

Om en viss handling måste både lagrade och skyddade, sida skyddande dokument innehavare är mycket användbara . Det finns två grundläggande typer av sidan skyddande dokument innehavare. En version, även känd som en rapport täcker, binder flera sidor tillsammans i ett hållbart fodral. Den andra stilen är utformad för att binda dokument tillsammans i enskilda skyddande ärmar. Båda stilarna är bra för lagring av portföljer, rapporter, presentationer och andra flersidiga dokument som du kan hänvisa till ofta.

Om du behöver daglig tillgång till vissa handlingar, då dokument hållare avsedd för lagring kanske inte är så bekväm så skrivbordet dokument innehavare. Det finns många olika typer av pappersmagasin och arrangörer som kan hålla handlingar snyggt på ditt skrivbord och hålla dem tillgängliga. Att hitta den bästa typ av handling hållare för dina personliga behov, besök en återförsäljare kontorsmaterial. Tänk en brandsäker säkert för förvaring viktiga uppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.