Vilka är fördelarna med Wireless EVDO?

Fördelar med trådlösa evolution uppgifter endast (EVDO) nät även kunde ta arbete och information var som helst. De som kör eller äger ett företag inte längre behöver sitta vid ett skrivbord för att kontrollera e-post och svara på kundförfrågningar. EVDO kan anslutas till nästan alla typer av trådlösa enheter och Internet finns tillgängligt överallt där EVDO-tjänsten är tillgänglig. Det finns flera som erbjuder trådlös EVDO och täckningsområdet för dessa leverantörer växer för varje dag.

En av de största fördelarna med trådlös EVDO är förmågan att fatta viktiga affärsdokument eller presentationer någonstans. Både mobiltelefoner och bärbara datorer kan genomföra EVDO teknik och program kan installeras så att presentationer skall ses över före ett stort möte, och förändringar som skall göras i vissa handlingar. Detta ger en ökad flexibilitet när det gäller driver eller deltar i verksamhet funktioner.

Andra fördelar med trådlös EVDO för affärsmän att de även kunde besvara e-post snabbt och enkelt rätt på en trådlös enhet. Många telefoner har hörbara varningar för att användaren ska veta när ett e-postmeddelande har mottagits, som möjliggör för honom att svara direkt till viktiga meddelanden. Detta kan vara särskilt viktigt när de svarar på uppdragsgivare eller kund frågor om en viss produkt eller tjänst.

Icke-affärslivet kan också njuta av många fördelar med trådlös EVDO, inklusive möjligheten att hålla kontakten med familj och vänner via bärbara chatt och andra applikationer i nätverk. Andra användningsområden inbegriper ladda ner och lyssna på musik samt tittar upp vägbeskrivningar. Detta tillåter användare att utföra färre enheter med dem på resande fot, samt hjälpa dem att undvika att gå vilse när man går någonstans nytt.

EVDO är inte tillgänglig med alla trådlösa tjänster, eftersom den kan köras på ett specifikt nätverk. Andra tjänster kan vara tillgängliga med leverantörer som inte erbjuder fördelarna med trådlös EVDO, men de flesta är inte så snabbt eller effektivt EVDO tjänster. För att hitta leverantörer, bör de som är intresserade trådlösa EVDO tjänster tala med alla lokala trådlösa företag för att diskutera alla alternativ.

För att dra full nytta av EVDO täckning, en kompatibel trådlös enhet måste användas. Dessa kan innefatta vissa smarta telefoner och bärbara datorer. Telefoner måste ha vissa tillämpningar för att kunna använda många särdrag, så det är en bra idé att leta efter produkter med alla funktioner som behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.