Vilka är de mest populära Internet Spel?

industri av Internet-spel är mycket populära bland både spelutvecklare och spelare. Ett brett utbud av Internet-spel finns i många olika stilar, teman och prisklasser. Några av de mest populära Internet-spel omfatta Massively Multiplayer Online Roleplaying Games (MMORPG), första person shooters (FPS), strategispel i realtid (RTS) och webbaserat spel. Olika Internet-spel inom dessa kategorier finns för datorn och för många av de populära spelkonsoler.

Massively Multiplayer Online Rollspel är för närvarande några av de mest populära Internet-spel, liksom det mest lönsamma för spelet företag. Dessa multiplayer Internet-spel, som inkluderar titlar som World of Warcraft, Everquest och Everquest 2, Matrix Online, Star Wars Galaxies och Guild Wars, lockar ett stort antal spelare som först köpa själva spelet och sedan betala vanligtvis en månadsavgift för att spela . Guild Wars är ett anmärkningsvärt undantag, eftersom den inte tar ut en månadsavgift, men det har också en lägre befolkning än några av de andra Internet-spel. Everquest påstår sig ha över 400. 000 spelare, samtidigt som World of Warcraft kan ståta med en fantastisk sex miljoner spelare.

Första person shooters är en populär typ av Internet-spel som kan spelas på en dator eller en spelkonsol. Nuvarande favoriter är Counter Strike, Halo 2, Quake 4 och Battlefield 2. FPS-spel tillåter spelare att ta rollen som en soldat, ofta i en futuristisk miljö. Spelare tävlar mot varandra i alla ut slag och i många olika Internet-spel, så som King of the Hill eller capture the flag .

Real Time strategi för Internet-spel tillåter en spelare att kontrollera en hel armé i ett slag mot en eller flera motståndare. Internet spel som Warcraft III, Lord of the Rings, The Battle for Middle Earth, Starcraft och olika Warhammer titlar erbjuda sina spelare en rad olika trupper och inställningar, från orcher och älvor till Space Marines och främmande monster. RTS Internet spel är populärt både persondatorer (PC) och konsoler och har en tendens att hålla sin popularitet under en längre tid, eftersom nya strategier utvecklas kontinuerligt.

Browser-baserade Internet-spel kan innehålla kasinospel, text -baserade äventyr, rollspel, spel pussel och diverse småsaker, bland de många olika tillgängliga. Både PC och spelkonsoler aktörer har tillgång till ett antal olika Internet-spel, och med alla olika stilar och teman, för att inte tala om alla nya spel kommer ut på en ofta, bara om någon skulle kunna hitta en populär Internet spel att njuta av.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.