Vad finns olika typer av digitalt tryck?

Digitaltryck är tryck som använder elektroniska filer i tryckproduktion. De två slags utrustning som används för att producera digital utskrift är en direkt Imaging Press (DI) och det digitala färgskrivare. De tre olika typer av digital tryckning är On-Demand, Variable Data och webb-till-ut.

Både DI och den digitala färgskrivare används för snabb, kort-serier av digitalt tryck, men de är ganska olika och ger olika resultat. DI Pressar är baserade på en offset, eller konventionella, tryckmetod som utvecklar bilderna automatiskt och kan vattenlösa. Digitala färgskrivare använder xerografi, Bläckstråle, eller xerografi att utveckla bilder med toner, torr-bläck eller färgämnen. En DI Tryck vanligen ger bättre kvalitet resultat, men digital tryckning med en digital färgskrivare fortfarande är jämförbar med traditionell offset.

On-Demand, eller Print-on-Demand (POD), möjliggör för små mängder utskrift att göra, vilket är perfekt för företag som behöver ständigt uppdatera sina tryckta bitar. En Digitala färgskrivare används normalt för On-Demand utskrift, om inte en högre kvalitet på tryck behövs i vilket fall en DI Press kan användas. Om både kvalitet och tid är avgörande, en vattenlöst DI Press kan användas som torktiden är mycket snabb.

Variable Data Printing (VDP), eller rörlig bild Skriva är en anpassad och personlig typ av digital utskrift. Databaser som innehåller specifik information till konsumenterna gör varje exemplar av samma mail design personligt till varje mottagare. Till exempel när du får direktreklam med ditt namn och /eller adress personlig i texten det förmodligen är en hjälp på traven med VDP digital tryckteknik. Konsumenterna uppskattar personliga försändelser eftersom det är lägre generellt, eftersom det databaserna ofta omfattar kundernas önskemål och beställning historia att påskynda kommunikationsprocessen. VDP digitaltryck är perfekt för att ge samma grundläggande information till en grupp, samtidigt anpassa information till varje enskild kund.

Web-to-Print digitaltryck eller webbaktiverade tryckning, tillåter för direktreklam delar som skall anpassas och personliga online i en utskriftshantering program. Även kunder och kunderna kan välja bilder som fotografier att i material såsom broschyrer. Ett bevis visas online och när pjäsen är klar, skickar ett på den för att ut leverantören. Trycket leverantör vanligtvis den erforderliga mängden av den digitala utskrifter i e-post till beställaren i en eller två bankdagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.