Vad bör jag veta om Online Returer?

Online avkastning kan ta lite extra arbete än att avkastningen i en butik. Många företag som säljer produkter online helt definiera deras online-politik för återvändande och det är en bra idé att läsa denna politik i sin helhet. Att förstå politik för återvändande är särskilt viktigt vid inköp av föremål som kan behöva returneras, som kläder och skor.

Även om du handlar på nätet kan spara pengar måste en kostnad folk väga är om online avkastning har potential att minska besparingar. Även om det finns ett fåtal företag som erbjuder gratis porto att återvända artiklar, de flesta företag behöver folk att betala porto för returnerade varor. När detta läggs till det belopp som betalats ha inköp levereras till ett hem, betyder det att nätet avkastning kan resultera i att förlora en del av de återbetalade beloppet. Folk kanske måste offra en del av vad de betalade för att få tillbaka en del av sina pengar med online avkastning.

Precis som i de flesta butiker, återvänder en post innebär inte alltid att få kontanter (eller en kredit till ett kreditkort) tillbaka. Viss politik för online avkastning erbjuder endast lagra eller krediter webbplats. Returer kan dessutom vara tidsbegränsade och om ett föremål inte återlämnas i en viss tidsperiod, kommer affären inte att acceptera det eller erbjuder endast lagra äran för det. Dessutom accepterar de flesta butiker inte återkomst använda saker, om det inte finns ett problem med tillverkning som orsakade objektet går sönder eller slits ut snabbare än den borde ha.

Många butiker på Internet också bort nätet platser som är lätta att nå. De flesta stora varuhus har en omfattande online shopping alternativ. Ibland kan dessa företag kommer att ge kunderna möjlighet att återvända poster i sina butiker istället för att skicka tillbaka dem till sjöfarten plats. Det finns även ett fåtal specialitet "butiker inom butiker. "Till exempel köpa kläder eller tillbehör via Land's End ® webbplats kan ett säkert kort när människor ligger nära ett Sears ® varuhus. Sears accepterar returer av Land's End ® katalogen eller online-varor eftersom de har den i sina butiker, vilket gör att människor att spara kostnader för frakt.

Som återgår till någon typ av butik, är det viktigt att behålla kvitton för posterna som köps på nätet. Online avkastning kan bli mycket svårare utan dem. Ett sätt att dokumentera inköp är att hålla på att e-post som bekräftar dem. Wise köpare kan sätta upp en e-fil tillägnad inköpsbevis, så denna information finns tillgänglig. Papper och kvitton sjöfart bör också hållas som extra backup.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.