Vad är Open Source Project Management?

Öppen källkod projektledning är en klass av mjukvara som används av professionella IT. Open source-program ger tillgång till källkoden gratis. Dessa produkter utvecklas genom en samarbetsprocess med programmerare och utvecklare möjlighet att bidra och korrigera den faktiska produkten. Projektledning Programvaran innehåller en standarduppsättning av funktioner såsom resursfördelning, tidslinje planering och milstolpe identifikation.

När man använder en open source-verktyg för projektledning, finns det tre saker som måste beaktas: säkerhet, tillgång till uppgifter, och funktionalitet. Open source-program att någon tillgång till källkoden. En skicklig programmerare kan ändra koden för att uppfylla specifika användarbehov. Om denna typ av mjukvara som används för en professionell projektledning, då åtgärder skall vidtas för att begränsa tillgången för personer med illvilliga avsikter. De flesta organisationer övervinna denna utmaning med installationen av en brandvägg eller användarkonton.

Tillgång till information är en viktig faktor när man tittar på open source-lösningar. I idealfallet är den programvara laddas ner och installeras på en lokal dator eller dator. De data som anges upprätthålls på den lokala datorn och är endast tillgängliga via programvaran efter att skapa en lämplig säkerhetsinformation. Om data lagras på en fjärrserver eller en tjänst, tillgång till detta kan vara förlorad eller begränsas om företaget slutar fungera eller inte erhåller betalning efter behov.

Den funktionalitet som med ett projekt med öppen källkod ledningssystem är ofta mycket jämförbar med den privata marknaden produkter. Ta dig tid att identiteten vilka funktioner du är mest benägna att använda, och undersöka dem i detalj. Många programvaruverktyg verkar uppfyller användarnas behov på en ytlig nivå, men kan inte fullständigt detaljerade uppgifter som förväntat.

En annan faktor är användbarhet både själva programmet och programkoden. Programmet måste vara enkelt för alla användare att förstå och bör komma med välskriven dokumentation. Steg-för-steg-instruktioner, mini-filmer, online demonstrationer och ett stödsystem är mycket viktigt med program.

Titta

på det språk som programvaran är skriven i. Avgöra om detta är ett välkänt språk eller en bara finns i en specifik plats. Ju mer populära språket, billigare resurserna att modifiera och stödja den. Dessutom kommer dessa resurser att vara mer lättillgängliga och tillgängliga. Ta dig tid att läsa alla dessa punkter när man tittar på att använda ett open source-verktyg för projektstyrning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.