Vad är Advertising Professional-certifiering?

Google Advertising Professional Certification är referensen som intjänats av en person eller ett företag som behärskar Google Adwords produktsystem för att de normer som fastställts av Googles sökmotor företag. Den Advertising Professional Certification är skapad för professionella arbetar med, eller avser att arbeta med, AdWords-konton. Google ger som tjänar de Advertising Professional Certification med ett avancerat AdWords-systemet som kallas "Mitt kundcenter", en officiell logotyp som lyder: Kvalificerad Google Advertising Professional, och programmet Google Advertising Professional reklamkrediter.

"Mitt kundcenter" tillåter reklam professionell för att visa och hantera upp till 1. 000 konton samtidigt. De reklamkrediter beviljas för nya konton tas in De med Advertising Professional Certification få fler krediter än de utan examen.

Den som vill tjäna Advertising Professional Certification måste registrera sig för, eller redan har, ett aktivt Google AdWords-konto samt klara testet för Google Advertising Professional Certification tentamen med 75% eller högre. Testet kostar 50 amerikanska dollar (USD), finns i tio språk, och sker helt online. Tentan är tidsbestämda i exakt en och en halv timme och klockan kan inte stoppas, vilket innebär att testet ska fyllas i på ett sammanträde.

Förberedelsen för Advertising Professional Certification Tentamen består av åtta lektioner med praktiska frågor. Den som bara är intresserade av att lära sig om AdWords-systemet, oavsett söker Advertising Professional Certification eller inte, kan ta lärdom. Lektionerna är alla gratis.

lektionerna finns på valet av antingen text-eller multimedia-format. Ämnena innefattar bland annat en förklaring till vad Adwords är, policy och riktlinjer för att skapa annonser, skapa annonser med sökord, budgetering och inriktning frågor och beräkning av reklam avkastning på investeringen (ROI). Innehållet i lektionerna är ständigt uppdateras så att även de som har de Advertising Professional Certification kan fortsätta lära mer om AdWords-programmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.