Hur väljer jag det bästa media-plattform?

Precis som i en text highlighter, en media-plattform spotlights information, ge den en mer framträdande plats och synlighet. För att välja den bästa media-plattform, kommer beslut måste fattas om individens eller företagets önskade bilden. Det sägs att uppfattning är verkligheten. I detta sammanhang frågor som om att skapa och upprätthålla ett socialt nätverk sida eller om det är nödvändigt att tillhandahålla videosekvenser bli en viktig del av hur företaget uppfattas.

Media är helt enkelt alla kommunikationsmedel för att nå och påverka ett stort antal människor, till exempel TV, Internet och tidningar. Ett bra sätt att börja om upprättandet som multimediainnehåll former har de egenskaper som man bäst gör upp individuella eller företagets media-plattform är att skriva ner och diskutera, debattera, och bestämma vilka skäl till att vilja lägga till dessa funktioner. Samtidigt anser de förväntade fördelarna och potentiella kostnaderna för multimediatjänster för sig jämfört med en paketerad plattform. Skräddarsy ett media-plattform till en person eller företag i allmänhet gäller att avgöra hur mycket eller hur lite av de tillgängliga teknik att använda. Till exempel kommer en nyhetsorganisation sannolikt vill inkludera video i sin media-plattform, men för en frilansande skribent: s webbplats, så kan videoinnehåll inte vara nödvändigt.

Tänk på en media-plattform som ett slags nätverk. För att bygga detta nätverk tar en en samling av flera medier eller multimediainnehåll former, t. ex. text, ljud, bilder, animationer, och sociala medier, går och dem tillsammans. På så sätt är en möjlighet att maximera varje enskild informationsinnehåll former "potentiella resultat genom att hänvisa dem att arbeta i samförstånd med varandra. Denna combo tallrik av media funktioner, väl blandade, kan ge en kraftfull och effektiv plattform för att lyfta och visa upp en s produkter och tjänster, reklam och marknadsföringslösningar och filosofiska idéer. Varje företag eller enskilda kommer att ha olika och unika lösningar.

Tänk

exemplet med Windows Media ® plattformen. Det innehåller Windows Media ® 9 Series audio och video codec, Windows Media ® Player 10, Windows Media ® Encoder 9 Series, Windows Media ® Services 9, Windows Media ® Digital Rights Management (DRM) och Windows Media ® Software Development Kits ( SDK). En enskild person eller bolag måste besluta om alla dessa komponenter behövs för att bygga en omfattande och personligt media-plattform.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.