Hur väljer jag det bästa Laptop Sleeve?

köpa en bärbar dator kan kosta dig ett stort stycke av kontanter nuförtiden, och precis som alla andra stora inköp du gör, är det klokt att skydda din investering. Att välja en bra laptop skyddar din dator mot repor och nötning, samt skador på vatten och andra faror skadliga för datorn. Från mjuka, att neopren fall hardshell, låsning fall tycks de många olika laptop skydd alternativen oändliga. Men för en lätt och enkel form av skydd, prova en neopren laptop.

En laptop skulle passa väl kring din laptop, och neopren sorten sträcka att göra just det. Andra kan inte sträcka, men de kan vara utformade för att passa din laptop specifikt. De flesta sorter av laptop finns i olika storlekar för att rymma många olika storlekar av laptop, så se till att välja den mest lämpliga för just din dator. Genom att välja rätt storlek på laptop, kommer du att hindra den bärbara datorn från att röra dig för mycket i hylsan och därmed förhindra överskott rörliga som kan förorsaka repor.

Var noga med att välja en bärbar dator som innehåller en säker inhägnad metod, såsom en Velcro ® flik eller dragkedja. Dessa säkerhets metoder hålla den bärbara datorn glider ut ur laptop, och därigenom utsätts den laptop till skada. Dessutom väljer en laptop som är tunt nog att få plats i en väska, men tillräckligt tjock för att skydda den bärbara datorn från smärre stötar och repor. Neopren är ett bra alternativ för att uppnå detta, och det är också extremt segt-garantera dig mycket och år av användning.

Andra bra alternativ för en säker, trygg laptop är en vadderad cell ärm. Denna konstruktion är ofta gjorda av en hård, flexibel yttre material som Cordura eller nylon. Insidan av laptop är fodrad med slutna celler skum man inte bara ger den bärbara datorn från att glida eller röra sig, men också skyddar den från tidpunkt då insolvensförfaranden inleds, repor, vatten och andra skadliga yttre krafter. Om du köper en vadderad cell ärm, se till att ta del av alla sömmar för starka sömmar som inte faller isär efter upprepad användning.

Vissa sorter av laptop är gjorda av andra, dyrare material som läder. Samtidigt som dessa ärmar kan vara lika effektiv som andra ärmar, tenderar de att vara något kostnads-oöverkomliga. Dessutom kan en laptop kommer med utvändiga fickor som är användbara för stuvning kablar, flash-enheter, eller diskar. Dessa fickor kan vara väldigt bekvämt, men tänk på att inspektera alla sömmar för att garantera fickan kommer inte att slita av eller lossa efter gång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.