Hur väljer jag det bästa Business Notebook?

Välja den bästa datorn Business Notebook innebär att titta på den primära användningen av systemet och i många fall, vad är mest förenlig med vad som redan är i systemet. Förstå några enkla begrepp som kommer att gå en lång väg mot att hjälpa att göra de lämpligaste beslutet. Kommunikationsmöjligheter, programvaror och plattformar drift kommer alla att spela en roll. Dock kommer de som köper bärbara företagsdatorer har också mer traditionella frågor, såsom vikt och storlek.

Den första fråga för en Business Notebook bör operativsystemet, om bolaget har ett nätverk. I de flesta fall kommer du loggar in på ett nätverk med Apple arbetsstationer inte vara mycket annorlunda än en med Windows-baserade arbetsstationer. I själva verket kan det nätverk underlätta vanligtvis kommunikationen mellan de två operativsystemen så att filer som fortfarande kan delas. Kommer dock den mest sammanhängande drift vara med datorer i samma operativsystem.

En annan faktor är att se till att Business Notebook är nätverket klart. De flesta moderna bärbara datorer levereras med trådlös anslutning. Detta gäller för både PC bärbara och Macintosh-versionerna. Det är dock alltid en god idé att kontrollera. Vissa kan bara erbjuda trådlösa nätverksfunktioner. Andra kommer att ha anslutningar för fasta nätverk. För dem som behöver en affär anteckningsboken för att använda i ett nätverk kan detta vara mycket viktigt.

För att få mest nytta av ett Business Notebook när på väg, är det bäst att välja en så mobil som möjlig. Denna rörlighet kommer inte bara att de även kunde bära den bärbara datorn från plats till plats enkelt, kommer den även att batteritiden. Vissa Business Notebook-modeller kommer att erbjuda förlängas eller extra batterier kapacitet. Detta är något som många företagare föredrar.

Business Notebook bör också vara tillräckligt kraftfull för att hantera den programvara som krävs i det dagliga utförandet av den enskildes arbete. I vissa fall, där programvaran kommer att kräva en betydande användning av datorns resurser, kan detta kräva en mycket mer kraftfull maskin än de billigare modellerna kommer att ge. Därför, se till att alla bärbara datorer för yrkesmässig användning har den maskinvara som krävs för alla program som kommer att vara i bruk. De viktigaste komponenterna är vanligtvis minne och processorhastighet.

Dessutom innan du köper något Business Notebook, göra så mycket forskning som möjligt på alla modeller i prisklass. Läs recensioner om specifika modeller för att ta reda på vad andra användare har upplevt. Det kan hjälpa användaren i beslutsprocessen. Dator recensioner finns tillgängliga från många webbplatser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.