Hur väljer jag den bästa datorn Bundle?

Computer bunt är en term som har flera olika betydelser. Det kan betyda att få flera teletjänster från ett företag. Det kan också innebära att få programvara som ingår gratis eller till nedsatt pris när du köper hårdvara. I varje fall måste du kolla noga så att du får det bästa för dina behov.

Den vanligaste formen av dator bunten från telekom företag. Dessa affärer kan du få en kombination av TV, Internetuppkoppling och telefon linjetrafik från ett företag, vanligen med rabatt. I vissa fall kan du också få någon form av tjänst för mobilen som ingår i ett paket.

Generellt dessa affärer utförs av kabel företag som kan tillhandahålla alla tjänster via en enda anslutning. Men de kan också vara tillgängliga från telebolag om du har en fiberoptisk linje installerad. Denna linje kan också tillhandahålla TV-tjänster, inklusive video-on-demand.

När man överväger en sammanslagning mycket bör du se om det är möjligt att anpassa tjänsten till hur du använder olika tekniker. Du måste ta reda på hur ofta du ringa, särskilt fjärrsamtal, där premien TV-kanaler du vill, och vad snabb Internetanslutning du behöver. Om du inte kan välja bland olika alternativ för varje tjänst, kanske du upptäcker att du betalar för mycket för att få en servicenivå som du inte behöver. En sak att ägna särskild uppmärksamhet åt är de månatliga hämta gränser för Internet-anslutningen och vilka konsekvenser som överstiger dessa gränser.

Frasen kan också användas för att beskriva införandet av fri mjukvara med en maskin. Vid beslut som handlar att få, leta efter programvara som är dyrt att köpa separat och som du kan använda. Kontrollera noga så att du får hela upplagan av ett program snarare än en begränsad testversion. Du bör vara särskilt försiktig med återförsäljare som erbjuder ett till synes stort antal program i ett paket, eftersom dessa är ofta av dålig kvalitet. Om de har förinstallerat, kan du behöva slösa tid bort från hårddisken för att frigöra utrymme.

En liknande typ av "dator paket" förekommer med spelkonsoler. Konsoler ofta levereras med spel av tillverkaren. Dessa spel är oftast plockas eftersom de visar upp en konsol kapacitet, eller för att de vädjar till ett särskilt stort utbud av spel spelare.

I vissa fall kan en detaljhandlare bunt mer populärt spel med en konsol. Dessa kan vara väl värt att överväga om du kan köpa dessa spel någon gång. Om detta inte är fallet, kan det vara värt att kontrollera att se hur mycket du kan räkna med att få om du omedelbart säljs spelet på andrahandsmarknaden eller handlas det i en butik. Detta kan göra det värt att betala lite extra för att få den medföljande affären.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.