Hur väljer jag de bästa IT Management jobb?

När du letar efter de bästa IT-hantering jobb finns det flera viktiga faktorer att se över. Prioriteringen av dessa faktorer är ett mycket personligt beslut, baserat på dina egna behov, önskningar och påtryckningar. Dessa faktorer inkluderar lön, antalet anställda, bredden av ansvar, utbildningsprogram, karriärmöjligheter och stöd från näringslivet struktur. En informationsteknik (IT) chef ansvarar för att leverera och stödja utveckling av tekniska lösningar till företag problem.

De steg som krävs för att säkerställa en IT-förvaltning arbete varierar, men vanligtvis omfattar en kombination av formell utbildning och erfarenhet av att arbeta med teknik. I detta sammanhang kan chefen vara en specialist på hårdvara, mjukvara, affärsprocesser analys, IT-stöd eller systemutveckling. Förmågan att undersöka vilka olika alternativ och bestämmer vilka en fungerar bäst för dig är mycket viktigt när de söker den bästa IT-hantering jobb.

Människor som tycker om en utmaning, detalj-orienterade, och har väl utvecklade tekniska färdigheter hitta denna typ av karriär givande. Den främsta uppgiften för en IT Management jobb är att överbrygga gapet mellan verksamhet och teknik, välja verktyg som stöd till verksamheten, samtidigt som personal får möjlighet att fylla i dessa utmanande projekt.

Lönen är mycket viktigt för alla som när man söker jobb, så det är viktigt att se till att din utvärdering av lönen erbjudanden baseras på lämpliga antaganden och uppfattningar. Den allmänna uppfattningen är att IT-karriärer betalar mycket bra. Detta gäller för specifika färdigheter, men inte nödvändigtvis sant för alla positioner.

Till exempel, två IT-förvaltning jobb postat: en är en hårdvara nätverk chef med en särskild certifiering, och en annan för en desktop support ståndpunkt. Hårdvaran Network Manager position betalar betydligt mer än stationära stöd position, på grund av den ytterligare utbildning, risker och krav av positionen. Desktop stöd är viktigt, men inte har samma risknivå och därför har en lägre ersättning.

Informationsteknik är ett mycket omfattande industri, men möjligheten att flytta från ett område av expertis till ett annat är ganska begränsad. Detta beror på den mängd information och utbildning som krävs för att bli skicklig i ett särskilt område i IT. Dessa färdigheter inte nödvändigtvis översätta bra till andra områden som kräver ytterligare investeringar av tid och pengar för att få nya kunskaper. När du väljer en position, se till att det finns andra IT-chef positioner med liknande kunskaper, så att du kan flytta från ett område till ett annat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.