Hur jag väljer rätt laptop laddare?

hitta rätt laptop laddare är inte en svår eller alltför obekväm process. Allt som krävs är ett lite forskning. Den information du behöver för att göra rätt val lätt kan hittas på din laptop, till din gamla laptop laddare eller på laddaren köpas. Den bästa sidan om att hitta rätt laptop laddare är att tillverkarna gör valet enkelt. Informationen är oftast på laddaren: s fall eller i beskrivningen, om shopping på nätet.

Det bästa alternativet i att hitta rätt laptop laddare är att gå till källan. Gå till tillverkaren som gjorde datorn och hitta den laptop laddare där. Nätbutiker kan vara det bästa alternativet i detta fall eftersom nätbutiker brukar bära ett större urval än i fysiska butiker. Väl framme vid affären, leta efter laddaren som följde med datorn. På så sätt kommer du vara säker på att hitta den rätta.

Om du av någon anledning, kan du inte gå till tillverkarens lager eller är oförmögen eller ovillig att få laddaren levereras till dig genom nätbutiker kan du gå till en dator eller elektronik butik. När du tittar på laptop laddare finns, tar sig tid att titta på datormodeller laddaren som du tittar på är kompatibel med. Denna information ska anges på förpackningen. Om din specifika datormodell finns med på listan då laddaren kommer att fungera för din dator. Om det inte är, hitta en annan laddare.

Du kan också ta reda på vilken typ av laddare din laptop tar genom att titta på undersidan av den bärbara datorn. För att säkerställa att du får rätt reservdel för datorn, tillverkaren stämplar produktspecifikationer (specs) på olika laptop delar. Det finns flera märken, men du bör leta efter den som säger att "AC adapter" eller något liknande. Hitta modellnummer och skriv ner-det är vad du bör se när man köper en ersättare. Denna information kan också hittas genom att titta på din gamla laddare och i den dokumentation som följde med din bärbara dator.

Du kan också köpa en universell laddare. Återigen, så att du får en som är kompatibel för din laptop kontrollera produktspecifikationer på laddaren förpackning. Du kan också vara säker på att laddaren kommer att matcha din dator genom att se till de specifikationer för laddaren och specifikationer för den bärbara datorn är desamma. I detta ingår att se till att spänningen, input och output är identiska. Glöm inte att kontrollera att laddarens anslutningar passar din laptop!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.