Hur får en gratis laptop program fungerar?

Du kan märka ett antal reklamfilmer på TV och internet annonser för dig en gratis laptop program. Vissa människor avvisa automatiskt dessa som bluffar, men genom oerhörd tid och kraft, och noggrann övervakning, några av programmen att fungera. De är inte precis gratis, och vissa av dem är bluffar, så är det första du bör göra innan du anmäler dig för något sådant här program är grundligt forskning programmet.

Du vill göra sökningar på någon Skaffa en gratis Laptop erbjudande genom att kolla in företaget genom webbplatser som Better Business Bureau. Andra platser att se är webbplatser som ger information om aktuella internet-bedrägerier. Ett antal av dessa finns. När du har kontrollerat att programmet är äkta, men du vill att noga läsa villkoren i programmet innan du går med dem.

Utvärdera saker som alltför stora kostnader för frakt av din bärbara dator, antalet affiliate-program måste du registrera dig för, och antalet affiliate-program du kan avbryta när du har registrerat dig för dem. Vissa Skaffa en gratis Laptop program kommer inte att tillåta dig att avsluta medlemskap eller registreringar för en viss tidsperiod, och alla kräver att du använder ditt kreditkort.

huvudsak Hämta en gratis Laptop program tenderar att verka inom följande sätt:

    1) Du registrerar dig för programmet och vanligtvis överens om att låta platsen att sälja din personliga information till någon annonsörer.
    2) Du registrerar dig för ett antal program, produkt erbjudanden, eller prenumerationstjänster, vanligen mellan 5-10, inom en viss tid (ofta cirka 60 dagar).

Varje gången du registrerar dig för en av dessa tjänster, Get en fri laptop programmet gör pengar på din registrering, ofta omkring $ 100-200 amerikanska dollar (USD). Så varje tjänst eller program du registrera dig för vanligtvis räknas som halva värdet av den bärbara datorn. De flesta registrera medlemskap kräver att du betalar en avgift för, men många gör att du kan avsluta ditt medlemskap eller återvända någonting köpt utan att påverka din förmåga att tjäna din laptop. Du måste veta specifikt hur programmet fungerar för att räkna ut hur många medlemskap kan du avboka eller om du kan gå tillbaka objekt som du beställt.

När du har uppfyllt registreringen krav och oftast efter det att tid för detta har löpt ut, kan du få en gratis laptop. Men du kommer att ha betalat pengar för att få den i medlemsavgifter, fraktkostnader, och du kan få betalt för det genom att sälja din adress till andra. Det är rekommenderat att du ger en dummy telefonnummer eller en Internet-genererade nummer när du kan för att undvika påträngande säljsamtal hem till dig.

Personer som deltagit i Skaffa en gratis bärbar program som ansedda säga det tar ganska lång organisation för att spendera den minsta belopp som krävs. Du kanske vill skapa en e-fil så att du kan hålla reda på alla registreringar du gör, och ett separat word-dokument fil med hemsida och fysiska adresser och kontaktuppgifter för varje sak du registrerar dig för. Registreringar kan variera från saker som att veta mer om ett college för att köpa resenärens försäkring eller att skaffa ett nytt kreditkort.

Kom ihåg att i de flesta fall kommer du att kunna avbryta flesta medlemskap efter en viss tid, så registrera dig innebär inte att du automatiskt åtar sig att betala pengar för saker. Du måste komma ihåg saker som de datum du kan säga upp dessa medlemskap eller den tid du måste återvända objekt som du inte vill att du varit tvungen att köpa. Det är också en riktigt bra idé att söka erbjudanden för det lägsta priset registreringar eller köper, och det finns några som faktiskt är gratis eller erbjuda gratis inledande medlemskap som du kan avbryta innan du debiteras.

De flesta som har studerat dessa program säger att du kan räkna med att spendera ungefär $ 40-100 USD för att få en gratis laptop, men att den bärbara datorn är vanligtvis värd ca $ 500 USD. Förutsatt att du förblir organiserad, arbetar med en ansedd program och ställa in eller tillbaka saker som beskrivs i villkoren för programmet, kan du vara på god väg till en mycket billig laptop. Det kommer att ta tid, organisation och energi för att faktiskt få din bärbara dator för minimala kostnader, men många drar slutsatsen att seriösa program kan vara värt denna tid och ansträngning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.