Vilka olika typer av sökord Service?

En är uppbyggd kring tanken att använda en fras som man kan söka på nätet. Tanken är att använda detta begrepp på en webbsida kan hjälpa den att visas högre upp i sökmotorn ranking. Detta kan vara särskilt användbart när man försöker locka läsare till en sida av kommersiella skäl såsom att främja en produkt eller sälja reklam på en hemsida.

Det viktigaste nyckelordet tjänst är att identifiera de mest lämpliga sökord för en webbplats . Vid ett tillfälle innebar detta att bara använda en kombination av dom och lycklig gissa. Idag finns det mer korrekta åtgärder, däribland online-tjänster som kan ta ett ämne och sedan berätta vilka villkor som människor använder oftast när man söker efter relevant information.

Dessa tjänster kan vara särskilt användbara som expert inser kanske inte den typ av begreppet kommer människor att titta efter. Till exempel kommer den stora allmänheten använder ofta generella eller slang uttryck för en produkt eller tjänst snarare än tekniskt korrekt namn. Människor ofta också söka med hjälp av termer som rör deras erfarenhet av en produkt eller tjänst snarare än att använda termer ur tjänsteleverantören. Exempelvis kan folk leta efter "fixa min gräsklippare" eller "trasiga gräsklippare" istället för "gräsklippare reparation".

En annan typ av sökord service är nyckelord skriva. Det är där en författare är anställd för att producera en artikel som innehåller nyckelordet ett visst antal gånger. Denna artikel kommer därefter att publiceras online i hopp om att locka besökare genom sökmotorerna. Denna praxis kallas ofta sökordsoptimering eller sökmotoroptimering.

Det finns en mängd olika stilar för sökord skriftligen. I vissa extrema fall kommer webbplatser använder datorprogram för att skapa artiklar med ord, som arbetar på grundval av att det spelar ingen roll hur intressant eller lättläst varan är så länge den har rätt antal sökord. Den andra ytterligheten, kommer en författare att bli ombedd att skriva en artikel som är värdefullt och informativt i sig, sedan justera den precis tillräckligt för att få önskad sökordet nämns tillräckligt många gånger.

En av de viktigaste variabler i sökord tjänster sökord densitet. Detta är antalet gånger ett ord förekommer, dividerat med det totala antalet ord i artikeln eller sidan. Tidigare rådde något söka experter som använder en mycket hög sökord densitet att försöka få till toppen av sökmotorer.

Idag har de flesta sökmotorer använder så många andra faktorer, t. ex. hur många webbplatser som länkar till sidan i fråga, det sökord densitet är inte så viktigt. I vissa fall kan sökmotorerna straffa en sida som använder ett nyckelord för ofta eftersom det ses som ett försök att "lura" systemet. Naturligtvis gör detta kan också göra för klumpigt att skriva. Idag människor erbjuda sökord tjänster är mer benägna att föreslå en låg sökord densitet, t. ex. med ett sökord en gång för var och en hundra ord av texten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.