Vilka olika typer av Windows Freeware?

För datoranvändare på en stram budget, Windows? freeware kan vara ett bra alternativ till att köpa programvara. Istället för att ta slut att betala för den senaste programvaran kan du söka helt enkelt på Internet för gratis alternativ. Många av dessa program har utvecklats av hobbyister ivriga att dela sina tekniska kunskaper med andra, men det finns även gratis nerladdningar som erbjuds av professionella programmerare som hoppas kunna få exponering för sitt arbete eller av företag som vill använda Windows? freeware som en lockelse för att få användare att köpa andra produkter.

Precis som program som du kan köpa i en elektronikaffär, det finns Windows? freeware program som är tillgängliga för att passa nästan alla datorer behöver. Spel och skärmsläckare dator brukar vara de mest populära freeware nedladdningar, men det finns också program för att hjälpa med time management, digital bildredigering, och personliga budgetering. Open Office, ett open source alternativ till Microsoft Office? Ger ordbehandling, kalkylblad, databas och applikationer presentation. Du kan också hitta freeware för mobila enheter, t. ex. Pocket PC? freeware, Smartphone freeware och Palm? freeware.

Freeware ofta förväxlas med shareware av människor som söker dator fynd. Att förstå skillnaden mellan dessa begrepp kommer att göra det lättare att välja det program som passar bäst för dina behov. Freeware nedladdningar är de som kan användas utan restriktioner utan att ge utbetalning till tillverkaren eller distributören av ansökan. Shareware nedladdningar är i allmänhet rättegång program som är gratis för en begränsad tid eller erbjuda ett delvis fungerande version av ett program som du måste betala för att köpa.

När du hämtar Windows? freeware, är det viktigt att göra din forskning. Kolla in webbplatser som erbjuder recensioner av program för att se andra användare har hittat ansökan att vara användbara. Eftersom freeware kan ibland vara en täckmantel för distribution av virus, adware eller malware, det är också en bra idé att se dina säkerhetsinställningar och antivirusprogram är uppdaterat innan du laddar ner något program. Om du har viktig data som lagras på din dator, till exempel arbetsrelaterade presentationer eller bilder familj, kan du ens överväga att göra en fullständig backup av filer innan du installerar Windows? freeware nedladdningar.

En annan faktor att ha i åtanke när man beslutar om att dra nytta av Windows? freeware nedladdningar eller att köpa en jämförbar programvara är tillgången på teknisk support. När du betalar för att köpa programvara för din dator, du har rätt till teknisk support och automatiska uppdateringar programmet. Dessa funktioner i allmänhet inte finns med freeware program, så du är kvar att reda ut eventuella fel på din egen tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.