Vilka är de olika typerna av Webbsida reklam?

Webbplats reklam är en stor affär, oavsett om du annonserar din webbplats på andra webbplatser, hosting annonser för andra platser och säljare, eller båda. Onlineannonsering tar en mer av en samarbetsstrategi än andra typer av reklam. Annonsering på nätet, konkurrenter är inte rädda för att dela sin trafik till andra webbplatser, som vanligtvis översätts till mer trafik för dem. Oavsett om det är i form av en annons banner, en popup-annons eller en hyperlänk, har hemsida reklam spridit sig på Internet, och ändrat vårt sätt att surfa.

En av de äldsta och mest kända formerna av webbplatsen reklamen är annons baner, vilket är typiskt i form av en horisontell låda rubricerar webbsidan, men kan också återfinns längst ner på sidan eller vertikalt på någon marginal. Använda bilder, text och ibland blixt eller ljud, ad banners lockar tittarna att klicka på annonsen, som sedan transportera dem till annan plats.

De två viktigaste faktorer att beakta vid beslut om vilka webbplats bör du värd din annons banner på är hur mycket träffar hemsidan får, och dess demografi. Till exempel, medan en webbplats som har hög trafikvolym kan öka oddsen för att din annons banner ses, en oberoende demografiska kan minska oddsen att den kommer att klickas på. En hemsida som lockar rätt demografiska, har en hel del trafik och avgifter rimlig annonspriser är den perfekta utrymmet att ta emot en annons banner.

Popup-annonser och pop-under annonser fönster featuring annonser som öppnas automatiskt när du besöker en webbplats som är värd för dem. Pop-up annonser öppen framför den nationella webbplatsen du besöker och dunkla dess sidor, medan pop-under annonser är något mindre påträngande och öppna bakom huvudfönstret. Popup-annonser är ökända för irriterande webbsurfare, som betraktaren måste klicka på "X" i hörnet av fönstret-som ofta avsiktligt skyms-för att stänga dem. De flesta moderna webbläsare och brandväggar inkluderar en inställning som blockerar popup-annonser visas.

Den enklaste formen av webbplats reklam till design är en text hyperlänk, som helt enkelt är ett ord eller en fras som länkar till en annan webbplats när man klickar på, och underströk ibland eller en annan färg. Hyperlänkar är inte alltid användas för reklam, dock, och används ofta av bloggare och andra skribenter på nätet för att referera till material på annan webbplats. Ju fler "inkommande" länkar som en webbplats har, eller fler webbplatser som länkar till den, desto mer relevant webbplatsen anses av sökmotorer, och som följaktligen rangordna den högre bland andra webbplatser i sitt slag. På grund av detta, många webbplatser delta i länken utbyten ", vilket helt enkelt innebär webbplatser länkar till webbplatser som länkar till dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.