Vilka är de olika typerna av Laptop Ryggsäckar?

Det finns fyra olika typer av laptop ryggsäckar: pendlare, informationsteknik professionell, flygplatsen och näringslivet. Var och en av dessa enheter är att hålla minst en laptop och ett laddningsbart batteri kabel. Det finns vanligtvis minst en intern ficka för att hålla tillbehör för bärbara datorer, t. ex. en trådlös mus.

Commuter laptop ryggsäckar är utformade för att ha mest material av något av väskor. Denna väska kombinerar lagringskapaciteten på en standard ryggsäck med extra utrymme och säkerhet som krävs i en laptop. En speciell ärm är inbyggd i väskan, komplett med säkerhet remmar så att den bärbara datorn inte är skadad.

Ytterligare kapacitet ges för böcker, lunch och andra objekt som måste transporteras. Det finns flera fickor på framsidan och sidorna för att ge utrymme för kablar, tillbehör, plånböcker, musikspelare och mycket mer. På grund av vikt att dessa typer av påsar förväntas hålla, de har utformats speciellt ergonomisk rygg och remmar höft. Dessa remmar fördela vikten på väskan hela kroppen och minska belastningen på axeln och halsen.

Informationsteknik professionella laptop ryggsäckar är mindre än de pendlare ryggsäcken och har ett snyggare utseende. Finns utrymme för en laptop, kraftledningar, tillbehör, och en medelstor bok. Dessa enheter utgår ifrån att allt du behöver finns i den bärbara datorn och förstå vikten av ett upprätthålla en professionell image. Dessa typer av laptop ryggsäckar är typiskt vinyl och är avsedda för långvarig användning.

Airport datorväskor är speciellt utformade för att tillåta viss röntgenutrustning för att kontrollera inne i påsen, utan att behöva ta bort den bärbara datorn. Denna konstruktion är mycket populärt bland människor som gör en hel del resande. Dubbelkolla garanti från påsen tillverkaren. Vissa företag erbjuder en full återbetalning av inköpspriset om du inte kan hålla den bärbara datorn i ryggsäcken när du går igenom flygplatsens säkerhetskontroll.

Business datorväskor har drag av både pendeltåg och IT-professionella laptop ryggsäck. De är oftast gjorda av läder och har ergonomiska kuddar i axelvaddar och anpassningar för att säkerställa en bra passform. De är inte så skrymmande som pendlare ryggsäckar, och därför har mindre utrymme för andra material.

När man väljer en laptop ryggsäck kontrollera längden på garantin på produkten. En kvalitet väska kan variera i pris från $ 75 till $ 100 amerikanska dollar (USD). Det är väl värt det tid att jämföra garanti och utbyte politik innan du gör ditt val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.