Vilka är de bästa typerna av File Recovery Software?

Det finns ett brett utbud av ärende återvinnande mjukvaran tillgänglig vilken kan spara dina data om du råkar radera en fil eller om din disk är skadad. De grundläggande principerna för verksamheten är desamma, men det finns vissa funktioner som inte finns med i alla paket. Det betyder att du måste överväga vilka alternativ som är viktiga för dig och sedan välja rätt paket till bästa pris.

Ett område att titta på är vilka typer av filer programvaran fungerar med. Inte alla program kan hantera e-post lagras på din dator. Du måste också bestämma om du behöver ett program som kan hantera filer som är lagrade i ett nätverk. Du bör även se hur varje program behandlar filer som lagras i ett komprimerat format som exempelvis ZIP eller RAR.

Det är inte alla arkivera återvinnande mjukvaran är kompatibel med alla typer av enheter. Vissa fungerar inte med en nyare typ av hårddisk som kallas seriell ATA, eller bara SATA. Du kommer också behöver se till att du väljer ett lämpligt paket om du vill kunna återställa filer från extern hårddisk eller flyttbara media som USB-minnen eller DVD.

Det finns också mer subjektiva poäng att undersöka. I dessa ingår allmän användbarhet, kvaliteten på hjälp system, och hur enkelt programmet är att installera och komma igång. Du bör också titta på kvaliteten på nya funktioner såsom möjlighet att söka igenom skadade filer i händelse av att du måste prioritera återvinning av en viss fil eller mapp.

När man läser recensioner av ärende återvinnande mjukvaran , vara mycket uppmärksam på källan så att du kan bedöma hur mål är det. Leta efter väletablerade källor som vanliga datortidningar eller respekteras webbplatser. Vissa webbplats recensioner är helt enkelt PR-verktyg för tillverkarna av de berörda programvara. Andra är skrivna av människor som tjänar provision från försäljning av produkten. Som en säkerhetsåtgärd, titta särskilt om översyn som omfattar en mängd olika produkter från olika mjukvaruföretag.

När du kommit för att köpa fil återvinning programvara, se till att kontrollera exakt hur prissättningen fungerar. Ett paket som ser billigare kan vara en falsk ekonomi för att priset är faktiskt en årlig avgift i stället för ett direkt köp. Om du har fler än en dator, titta noggrant på licensiering alternativ för att se om du omfattas. När du köper från ett större företag baserat utomlands, kontrollera om den har en försäljning webbplats i ditt eget land. Vissa företag används fasta växelkurser när utländska kunder köper från sin huvudsakliga plats, vilket kan göra en produkt mycket dyrare eller mycket billigare än att köpa från deras eget land, beroende på valutaeffekter fluktuationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.