Varför fungerar inte AOL Låt klickbara länkar i Dess e-post?

Många tror att AOL eller America Online, helt enkelt inte tillåter klickbara länkar i e-post alls. Det är sant att äldre versioner av AOL hålla klickbara länkar eller hyperlänkar, används i e-post om de inte används på ett särskilt sätt, med särskild kod. Det är därför du ofta se en helt separat länk i e-postmeddelanden som är avsedda för AOL-användare.

Orsaken till detta är att AOL e-postmeddelanden, särskilt i äldre versioner av programmet, huvudsakligen text. Men även om meddelandena inte är helt HTML, ankare taggar krävs för att använda klickbara länkar. I äldre versioner av AOL, hitta i princip eller filtrera HTML-taggar och formatera dem som de skulle visas i en webbläsare.

Många användare enkelt kopiera eller klippa ut och klistra in informationen i webbläsaren och sedan söka efter den destination som anges i länken. Ändå kan detta vara problematiskt för nya datoranvändare eller nya AOL kunder vana till klickbara länkar. De som inte inser att det är nödvändigt kan de som ännu inte har lärt sig att klippa och klistra, eller de som inte vet var att klistra in länken för att fortsätta vara frustrerade. Långa länkar kan gå sönder också, utelämna nödvändig tecken.

De nya versionerna av AOL e-post tolkar HTML bättre, som fler mångsidighet för användarna. Men det innebär inte att alla kunder kommer att uppgradera och använda nyare versioner. Många får fortfarande använda 5. 0 eller en tidigare version, vilket innebär att klickbara länkar ännu inte fungerar korrekt, även om du är en AOL medlem som har uppgraderats. Därför är det förmodligen fortfarande bäst att ta med en separat, AOL vänlig länken om du vill klickbara länkar att finnas tillgängliga för dem som får mail från dig.

Sammanfattningsvis är det inte nödvändigtvis så att AOL inte "tillåta" klickbara länkar. De nyare versionerna faktiskt gör. Det är mer en fråga om tidigare versioner av e-postprogram som kan fortfarande vara i bruk, har problem med formateringen. Dessa versioner är inte lätt acceptera klickbara länkar i det vanliga formatet, så om inte eller tills alla användare att uppgradera kommer klickbara länkar inte fungerar för alla användare. Om du använder en gammal version av AOL e-postprogram, och du vill kunna använda hyperlänkar, det enklaste alternativet är att uppgradera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.