Vad finns olika typer av teckenspråk Software?

i gångna tider, en persons utväg än att lära teckenspråk var att besöka en skola för döva eller en enskild lärare, men tekniska framsteg har gjort på medellång teckenspråk för att bli mer tillgänglig än någonsin. Dataprogram för teckenspråk finns i olika former, catering till både vuxna och barn, och gör det möjligt för elever som är både nybörjare och avancerade för att främja sina kunskaper i teckenspråk. Det finns flera typer av teckenspråk programvara som varierar i både funktionalitet och pris, så att användaren kan välja vad de vill lära sig.

Den mest grundläggande typen av teckenspråk Programvaran består av en enkel visuell ordlista, som beskriver både de bokstäver-det så kallade tecken stava -och ord sammansättningar som utgör grunden för kännetecknet språket. Teckenspråk programmen är inte begränsade till American Sign Language (ASL) bara, och det finns visuella ordbok program tillgängliga för många språk. Detta kan vara frustrerande, eftersom det inte finns någon universell internationellt teckenspråk. Det är en form av internationell kommunikation som Gestuno, men även detta är inte ett komplett språk, som säger ASL eller spanska teckenspråk.

annan variant av teckenspråk Programvaran består av spel som är inriktade främst mot unga elever. Datorprogram för teckenspråk kan bestå av minne och matchande spel. Vissa teckenspråk program även innehåller en video spel-liknande handling att locka ungdomar till att lära i ämnet.

Likaså finns programvaror tillgängliga för att tolka teckenspråk. Dessa program tillåter en person att tala i en mikrofon. Bildskärmen på datorn visar sedan en visuell representation av vad som sades, med många teckentolk program som möjliggör tvingas stavning av ord som inte kan stöta klart.

Dessa program kommer i en mängd olika priser, möjlighet för alla att välja ett program som passar både deras behov och budget. De flesta bibliotek eller institutioner för högre utbildning har flera program tillgängliga för lån till dem som vill lära sig amerikanskt teckenspråk eller främmande språk tecken. Det finns också flera gratis demoversioner tillgängliga, så att kunderna kan prova programmet teckenspråk innan de köper den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.