Vad bör jag veta om hyra till egna datorer?

hyra till egna datorer kan verka som attraktiva erbjudanden, särskilt om du har dålig kredit och kan inte köpa en dator på kredit för tillfället. Mest hyra till egna platser kommer att arbeta med människor med dåliga krediter, men du kan räkna med att du betalar för denna extra funktion. Det faktiskt kan vara ett par goda skäl till att hyra ut till egna datorer, men dessa omständigheter inte brukar gälla de flesta customers. The beslut att hyra eller hyra ut till har en dator kan vara ett bra alternativ om du behöver en dator för en mycket korta tid, en månad eller två kanske medan du jobbar på ett tillfälligt kontor. Se till att du kolla in alla extra avgifter som bolaget debiterar. Till exempel, se till att du inte behöver betala extra avgifter om du returnerar datorn tidigt.

I de flesta fall konsumenterna ser att hyra till egna datorer, eftersom de inte har bra kredit eller kontanter att köpa en dator. Betalningar för dessa datorer kan struktureras under fem år och du bör notera att när du har gjort alla betalningar på en hyra till egen dator har du betalat omkring det dubbla eller trippla priset på andra inköp metoder. Till exempel förväntar hyra till egna datorer som skulle detaljhandeln för omkring $ 1000 amerikanska dollar (USD) att kosta dig minst $ 2000 och möjligen upp till $ 3000 USD.

En del människor ser vissa fördelar med hyra till egna datorer . Många företag har ersättare erbjudanden om datorn slutar att fungera. Hållbarhetstiden för många datorer är inte så bra, och de kan få problem inom ett år eller två förvärv. Vissa hävdar att om du köper en hyra till egen dator, du åtminstone köpa några säkerhet om något går fel med datorn. Det är dock bra att komma ihåg att du också kan köpa garantier och utökade garantier när du köper en ny dator. De garantier kan vara dyr, men till slut kan du fortfarande betala mer för hyran till eget val.

En annan faktor är hur mycket du ska betala en månad. En del företag ser ut som de erbjuder förvånansvärt låga priser, men när du kommer till butiken du reda på det erbjudna priset är för vecka och inte per månad. Om du ska betala $ 100 USD eller så som en månatlig avgift, anser spara detta belopp för tre till fyra månader. Du kanske kan köpa en billig ny dator, eller en god kvalitet, som används datorn för vad du skulle få betala fyra månader i "hyra" en dator.

För de flesta människor få en hyra till egen dator är kostsamt, och i slutändan mycket dyrare än alternativen. Om du verkligen är fastspänd för kontanter, titta på sajter som Craigslist för personer som kan vara att ge bort datorer eller sälja dem till låga priser. Undersöka andra alternativ kan hjälpa barn du över samtidigt som du sparar pengar för att köpa en dator.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.