Vad är några bra tv-spel för sommaren?

När sommaren närmar sig kan video spelare vill söka ut vissa spel som kommer att sätta dem i rätt stämning för avkoppling, sol och strand. Även om det närmaste du kommer komma till utomhus är genom att ha datorn nära ett fönster, det finns massor av videospel för att sätta dig i en varm-väder humör. Vissa kan vara så inspirerande kanske du frestas att lämna din mus bakom sig och ta en handduk.

Kanske den mest älskade varma väder videospel är de klassiska Monkey Island, ® serien. Dessa sommaren videospel kasta dig som Guybrush Threepwood, en önskefulla, lättlurad ung man som vill vara en pirat i den tropiska Tri-Island-området. The Monkey Island; ®-serien är pusselspel som kräver din intellekt, en fruktig dryck och eventuellt en lura av verkligen njuta. Dessa Lucasgames; ® klassiker är fulla av roliga dialog och har vad många experter anser vara ett av de största soundtracks TV-spelet genom tiderna. Mycket av musiken är kommersiellt tillgängliga, samt, om du inte kan få dessa Tri-ö spår av ditt sinne.

Tropico, ® TV-spel ger en annorlunda sommar-spelupplevelse. I Tropico I. ®, du är diktatorn i en liten tropisk ö, något utformats efter öarna i norra Karibien. Oavsett om du vill förvandla din ö i en produkt som producerar metropol eller spendera din tid catering till rika utländska turister måste spelare försöka bibehålla hälsa och lycka för deras öborna eller riskerar att kastas ut i en våldsam coupe. Tropico II, ®, som också är ett samhälle bygga spelet, kastar spelaren som en berömd pirat ledare att bygga sin egen pirat paradis. Fylla din ö med flickorna, grogg fabriker och livrädd fångar medan du använder din fartyg som jagar i närheten flottor.

Kanske för dig, sommar innebär laid-back och avkopplande underhållning. Varför inte Ryck den gamla Sega Genesis ut ur garderoben och åker i väg till den coolaste av coola främmande planeter? I Toejam och Earl 2: Panic på Funkatron, ®, leda dina främmande karaktär genom funky miljöer för sina groovy planet, pauser för att fånga upp Earthlings som har invaderat jorden. Detta klassiska spelet är lämpligt för hela familjen, och även har en unkillable läge för nya spelare. Bara för att tekniken är 20th Century, inte innebär en välgjord spel inte kan erbjuda timmar av underhållning, och ger dig en nostalgisk resa till 1990-talet också.

För lycklig innehavare av Wii ™ spelsystem, utforska sval och fiskliknande djup görs enkelt i Endless Ocean, ®. Som en tillfällig hav utforskare, gör en dykartub och dyka genom dolda grottor och färggranna rev på jakt efter ovanliga arter och sällsynta skatter havet. Dykare kan stöta på rockor, valar och hajar i detta barnvänliga och till och med pedagogiska spel.

Om du förknippar sommar med nöjesparker och kan inte riktigt göra det till Disneyland, kolla Roller Coaster Tycoon, ® videospel. Den senaste delen, Roller Coaster Tycoon 3, ®, tillåter användare att bygga och detaljstyra ultimata vilda attraktioner och temaparker. Expansionspaket tillåta tillsats av vatten rider och även djur utställningar. Detta tredimensionella spel är mycket granskas av spel experter, och är lämplig för alla åldrar.

Medan det för vissa, sommaren: att tillbringa tid i naturen, en del spelare titta på den långa, varma kvällar som en chans att varva ner och koppla av med sina favoritspel sommaren video. Det finns ingen anledning att spelen inte kan vara säsongsbetonade och kan även uppmuntra en spelare att ta en titt på världen utanför sig själva. Humor, innovation, laid-back spelet och några fantastiska soundtracks göra spel sommaren video väl värd en chans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.