Hur väljer jag det bästa bärbar dator?

att välja den bästa bärbara dator måste du ha en klar uppfattning om både din planerade dator aktivitet och din budget. Bärbara datorer är även känd som bärbara datorer. Dessa typer av datorer är utformade för att tillåta användare att arbeta bort från deras skrivbord eller arbetsstationer.

Bärbara datorer har funnits sedan 1983 och är mycket populär bland både affärs-och personliga konsumenter. Det finns ett brett utbud av mjukvara, hårdvara och funktioner som finns i dagens enheter. Priset på typiska anteckningsbok varierar från $ 200 till $ 5000 amerikanska dollar (USD), minskar varje år, baserat på lägre tillverkningskostnader och delar kostnaderna.

För att välja din bärbara dator, tar sig tid att sitta ner och skriva en lista över de planerade uppgifter och aktiviteter för din dator. Bärbar dator användare är typiskt uppdelad i fyra kategorier: företagsanvändare, media användare, student, och datorexpert. Var och en av dessa kategorier har olika hårdvara och behov programvara.

För företagskunder väljer en bärbar dator förladdad med de senaste produktiv programvara. Denna typ av programvara ingår ordbehandling, kalkylblad, presentation och redovisning programpaket. Se till att din modell har inbyggt trådlöst internet, i tillägg till Bluetooth ®-anslutning. Dessa två funktioner ökar din förmåga att arbeta på en rad olika platser och ger bättre utnyttjande av data egenskaper. Alla notebooks levereras med möjligheten att ansluta en projektor och högtalare som behövs.

Media-tunga missbrukare behöver en bärbar dator med en snabb trådlös Internet-anslutning, Bluetooth ®-teknik, en stor bildskärm, högkvalitativ video , och ett utmärkt ljudkort. Dessa alternativ kommer att förbättra användarupplevelsen och låt den rikedom av media att utforska. Leta efter modeller som har hög lagringskapacitet och kan hantera komplexa program bildbehandling.

Student användare bör kontrollera kraven i deras akademiska program för att avgöra om det finns några specifika programvara krav. De måste se till att anteckningsboken har ett kompatibelt operativsystem för den programvara som krävs. Många postgymnasiala institutioner har en lista med önskade datormodeller och programvara som de kommer att stödja. Besök denna lista och endast köpa kompatibla produkter.

Ordbehandling, kalkylblad och presentation programvara är alla viktiga för student användare. Men trådlös Internet-anslutning och lång batteritid är sannolikt viktigare. Nästan alla eftergymnasiala institution campus ger fri tillgång till trådlöst Internet på campus. Ett trådlöst kort i den bärbara datorn ökar friheten för studien platser som är tillgängliga för studenten.

Dator proffs kräver en bärbar dator med en stor mängd minne och en snabb processor. Operativsystemet på plats bör vara förenlig med de verktyg programutveckling som de använder. En stor skärm gör programmet provning och presentationer mer effektiva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.