Hur väljer jag det bästa Streaming Media Software?

Streaming media mjukvara är en relativt ny företeelse, och används för att ge tillgång till video-och ljudfiler över Internet i realtid. Processen för streaming kräver att signalen som skall kontinuerligt sändande stora datamängder över Internet till datorer som kan snabbt och korrekt ta emot och behandla denna signal. Denna process är möjlig på grund av ökad hastighet för Internet-anslutningar nu tillgänglig.

streaming media programvara krävs för att visa och överföra media signaler och välja det bästa paketet vanligtvis innebär en kombination av faktorer. Vanligtvis måste programvaran omfatta redigeringsverktyg, trafiken stockar, buffert, och användarvänlig tillgång till funktioner för administration. Denna typ av programvara är allmänt tillgänglig, både som öppen källkod och kommersiell programvara. Öppen källkod är normalt tillgänglig gratis och ger tillgång till programkod. Kommersiell programvara säljs för en avgift och får bygga på användning.

redigering återfinns i de bästa streaming media programvaran omfattar splitsning, ljud-och videoredigering, ta bort delar av filen och konvertera till olika format. De funktioner som beskrivs i detta program intervall sofistikerade och vanligtvis bör prövas innan ett köp har gjorts. Alla programpaket kommer att hävda att erbjuda samma funktioner, men graden av kvalitet som kan mycket variera.

Trafiken stockar är mycket viktiga när de tillhandahåller eller ha tillgång till strömmande media-filer. Om du sänder filen är det viktigt att känna till användarens belastning, platser och de filtyper som användare föredrar. Denna logg kan också hjälpa till att spåra alla skadliga försök att komma åt filer eller hårdvara direkt utan tillstånd. Om du får filen ger en stock ett spår till den ursprungliga källan i den dokumentation som kan vara mycket användbar om det finns några problem med det.

Buffring är en setting används av datorn processorn till manage uppgifterna. När ett stort antal komplexa data tas emot under en kort tid behöver beräkningsenhet en stund för att översätta data och sedan visa resultatet. Denna period kallas buffert och den tid som förflutit normalt kan justeras i master inställningarna.

Allt fler av strömmande medier programvara erbjuder användarvänliga verktyg. Dessa funktioner ger möjlighet att utfärda unikt användarnamn och lösenord till alla som läser från media. Denna process är ett bra sätt att hålla användarna små och kan även användas som en affärsmodell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.