Hur väljer jag den bästa mjukvaran Video Security?

För att välja den bästa mjukvaran video säkerhet, bör du vara säker på att titta igenom alla alternativ i området och online. Du kan också tala med någon som är kunnig om teknik och tjänster du önskar, eller som kan lära dig om tillgängliga tjänster om du är osäker. Att utvärdera i vad du behöver programvaran för att utföra, och vilka funktioner du behöver. Vanliga funktioner som du kan vara intresserad omfatta strömmande video, flera kamera förmåga, Motion Sensor, och nätverkskapacitet.

De funktioner du väljer beror på vad du behöver programvara för att uppnå. Om du hålla reda på en liten yta, kan du behöva endast en kamera. Motion Sensor kan komma till nytta för någon, eftersom det ger kameran eller kamerorna att följa allt som rör sig och få en bättre bild. Strömmande video och nätverk kan vara viktigt för större projekt som kräver ständig övervakning på flera skärmar.

När du har hittat ett fåtal återförsäljare i ditt område, kan du börja söka efter rätt video säkerhetsprogram för att möta dina behov. Prata med programmerare, tekniker och försäljare med varje detaljhandlare att få en uppfattning om varje program möjligheter och funktioner. Diskutera din prisklass, och har dem visa dig en lösning inom din budget.

Du kan också beställa video trygghet mjukvaran från en online-återförsäljare. Detta kan vara billigare i vissa fall, men det kan också vara svårare att komma i kontakt med någon som kan ge dig all information du behöver veta om programmet. Du får också möjlighet att prova programmet gratis i en viss tid att bestämma om det uppfyller dina nuvarande behov och önskemål.

När du handlar bör du även överväga varje befintlig utrustning måste du vara säker på videon säkerhetsprogram du köper kommer att vara kompatibla. Om du inte har någon utrustning för att använda den säljare som säljer du programmet kan också hjälpa dig att plocka ut rätt hårdvara och tillbehör som behövs för att optimera prestanda.

Om du handlar på en lokal återförsäljare, ta reda på om återvändande av all mjukvara och hårdvara. Detta sätt, om något går fel eller om en video säkerhetsprogram du väljer inte fungerar med ditt system, du vet hur länge du måste ta tillbaka det. Vara säker på att du prova programvaran omedelbart after inköp för att se till att alla funktioner work as expected before den return deadline så att du inte försöker använda en feature på vägen only för att upptäcka att det inte fungerar.

Online återförsäljare kan även ha riktlinjer för återvändande, eller du kan hämta programvara för en begränsad tid innan du betalar. Detta ger dig lite tid, i allmänhet mellan någonstans mellan en vecka och en månad, att prova din nya programvara video trygghet och vara säker på att det fungerar bra för dina ändamål. För att göra detta, ett kredit-eller bankkort är vanligen behövs på framsidan, och du måste ringa in och avbryta ditt samtycke för att undvika att laddas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.