Hur väljer jag den bästa mjukvaran Internet Security?

För att välja den bästa mjukvaran säkerhet på Internet, det är viktigt att du avgöra vad dina viktigaste riskfaktorerna är och i vilka områden du kanske inte behöver skydd. Till exempel ett företag lönegrad programvara system avsett för stora nätverk sannolikt skulle vara ett slöseri för någon med bara en dator ansluten till Internet. Vara säker på att när du gör ett köp, det paket du väljer kan uppgraderas i händelse av att du behöver mer täckning senare. Att hitta rätt programvara för din situation, tala med en försäljning professionell på ett lokalkontor återförsäljare eller med en datakonsult.

Det finns flera typer av Internet-säkerhetsprogram, den mest kända är antivirusprogram. Detta är ett program eller system av program som kan skanna en dators filer och hitta virus och andra skadliga nedladdningar. En gång hittade, kan viruset vara antingen karantän eller förstöras. Varje dator som är ansluten till Internet bör utrustas med ett antivirusprogram.

Många anti-virus program kommer i ett paket som även innehåller program som brandväggar och föräldrakontroll. En brandvägg är ett program som hjälper till att blockera virus och oönskade filer från att komma in en dators system och är den första försvarslinjen för skydd mot virus. Dessa program tillsammans med anti-virus program för att hålla de flesta hemdatorer virusfria. Föräldrakontroll och andra funktioner kanske inte behövs av alla, men familjer med barn kan dra nytta av sådana program.

De viktigaste skillnaderna mellan säkerhet program skyddsnivån och priset. I allmänhet gäller att ju högre pris, desto högre skyddsnivå. Det finns dock ingen en storlek passar alla lösning att välja den bästa mjukvaran Internetsäkerhet. High-end-program kan hjälpa erbjuda maximum skydd, men de är i allmänhet avsedda för stora nätverk som skulle kunna bli attackerad från flera platser eller inom nätverket. Om du har en enkel setup hemdator, är detta skydd inte krävs som regel.

För att välja den bästa programvaran Internet trygghet för dina individuella behov, bör du göra upp en budget och shoppa runt. Leta efter program som är utformade just dina ändamål, det vill säga hemma eller affärsmässigt bruk, och besluta om den skyddsnivå som du behöver. Du bör också hitta programvara som kan uppgraderas senare om du befinner dig med extra behov. Börja med minsta belopp som krävs för skydd och arbeta dig uppåt därifrån.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.