Hur väljer jag den bästa digitala 3D Wallpaper?

Digital 3D-tapet är en del av digital konst som visas på datorns skrivbord, som bakgrund till huvudmenyn. Välja den bästa digitala 3D-tapet kräver surfar runt på Internet och kontrollera de webbplatser som erbjuder denna typ av digital konst gratis. Den "bästa" valet är en som tilltalar dig mest, och ändå inte kommer att störa andra som brukar använda datorn.

Det fina med digital 3D-tapeter är att det kan ändras med ett klick av en mus. Det finns många webbplatser som erbjuder skrivbordsunderlägg till din dator gratis, och dessa hittar du genom att helt enkelt söka på nätet. När du har hittat en hemsida med bilder man vill, är det lämpligt att begränsa resultaten att bara visa de bilder som är kompatibla med din stationära storlek, de flesta bilder finns i flera storlekar för att passa traditionella eller wide screen monitorer.

När du har hittat en bild som du vill, det finns olika metoder för att ställa in bilden som din digitala 3D-tapet. Vissa webbplatser kan du ladda ner bilden på din hårddisk, och därifrån, ställa in den som bakgrund. Denna metod är bra, eftersom bilden är sedan backas upp på din dator. På andra webbplatser kan du bara högerklicka och välj "Använd som skrivbordsunderlägg" eller ett liknande kommando. Om du ställa in bilden som din skrivbordsbakgrund och du inte gillar det, bara fortsätta leta tills du hittar en annan en du gillar bättre. Skrivbordet Bilden kan ändras så ofta du vill och så många gånger du vill.

Digital 3D tapeter är inte äkta 3D, är det bara syftar till att verka som om det är 3D med hjälp av perspektiv. Om du inte gillar digital 3D-tapet, det finns många andra icke-3D-alternativ att välja mellan. Det finns skrivbordsbilder tillgänglig gratis på nätet för bokstavligen någon smak eller preferens. Ett annat alternativ är att använda en av dina egna bilder, eller ens en samling av familjefoton, som skrivbordsbakgrund, kan dessa uppdateras lika ofta som du har tagit fler bilder.

tur, eller kanske olyckligtvis för alla er perfektionister, välja den bästa 3D-tapeten är inte ett beslut som behöver vara orolig över. Välj den bild du gillar bäst, och visa den på skrivbordet. När du tröttnat på det, sök på nätet och välja ett annat. Det är så enkelt!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.