Hur väljer jag de bästa pedagogiska Freeware?

bästa pedagogiska freeware erbjuder oftast en kombination av ett väl utformat användargränssnitt, relevant material, online-verktyg diskussion, och programvara säkerhet. Freeware är en term som används för att beskriva programvara som beviljas utan någon startavgift. Många freeware-program är gratis för en begränsad försöksperiod. Denna period kan variera från 30 till 60 dagar.

Utbildning programvara är tillgänglig för en rad av kundprofiler, från förskolor till universitetsstuderande. Det har gjorts omfattande studier av effekten av pedagogisk programvara. De mest framgångsrika programvaror använda denna information för att skapa ett program som kan förbättra studieresultat.

En primär motivation för att utveckla pedagogiska gratisprogram är att finjustera själva programmet inför kommersiell lansering. Alla program som är föremål för användartester och fokusgrupper. Organisationen av dessa grupper kan bli dyrt och tidskrävande. Utbildningsmaterial freeware ger möjlighet att bestämma halten av intresse potentiella konsumenter, samt att identifiera brister i programmet.

Användargränssnittet är den del av den pedagogiska freeware programvara som slutanvändaren ser. Termen innefattar utseende på skärmarna, ljudet, och svaren på bidrag från programmet användaren. En väl utformad användargränssnitt typiskt är intuitivt, är lätt att använda och kräver liten eller ingen utbildning.

Det brukar är mycket viktigt för den pedagogiska freeware som innehåller relevant information som är up-to-date och korrekt. Kontrollera om information om hur materialet undersökas och vem som var ansvarig för att skapa den information som ingår i programmet. De flesta företagen förete en förteckning över akademiska rådgivare som granskade produkten och kan bekräfta riktigheten i informationen.

som ett program som äldre, fler funktioner som förbättrar användarupplevelsen ganska snabbt bli en ny standard inom branschen. Kommunikationsverktyg är en standard funktioner i pedagogiska freeware. Bland alternativen finns online chatt, säkrade e-post och snabbmeddelanden. Dessa verktyg kan förbättra lärandet genom att ge den studerande med ökad tillgång till instruktör.

Säkerhetsdetaljer bör standard med en kvalitet utbildningsprogram. Detta bör omfatta konfidentiell kommunikation verktyg, användarkonton och lösenord, och möjligheten att begränsa tillträdet till studentkonto. Denna aspekt på att välja ett gratisprogram produkt kan vara mycket viktigt eftersom många utvecklare dölja ett litet program för att rapportera användare aktivitet. Även om detta kan vara en del av testprocessen är det vanligtvis en kränkning av privatlivet och kan öppna ett hål i säkerhetssystemet för användaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.