Hur kan jag göra min egen Audio Video inspelning?

Med så många sociala hubbar och video portaler, fler människor än någonsin skapar ett ljud videoinspelning att posta på webbplatser. En ljud-videoinspelning en kort film med ett soundtrack och en serie stillbilder eller rörliga bilder. Om du använder en nuvarande operativsystem som Microsoft Windows XP eller nyare, kan det förvånar dig att veta att du redan äger Audio Video inspelningsprogrammet. Audio Video inspelning av program är också inbyggda i Apple Macintosh-datorer.

I Windows-system, inbyggda Movie Maker är det verktyg som skapar ljud videoinspelningar. Apple Macintosh har iMovie , del av en större svit av multimediala tillämpningar paketerat som iLife . Det finns också en mängd kostnadsfria, tredje part ljudprogram videoinspelning, varav några är öppen källkod. Öppen källkod är vanligtvis stabilt och högt värderade, eftersom kodning är allmänt tillgängliga för granskning.

Varje Audio Video-programmet är unik, men de grundläggande stegen för att skapa en ljud-videoinspelning att importera Audio Video filer som behövs och sedan ordna dem längs en tidslinje av ljudspåret. I sin enklaste form är det ett dra-och-släpp-funktion. I Movie Maker den våg mönster ljudspår innehåller som en vågräta linjalen längs Audio Video skrivbordet. Tomma ramar bedriva sin längd, var och en motsvarar en specifik intervall i soundtracket. Dra filmfilen (er) eller fortfarande digitala filer foto till den tomma ramar matcher bilder på soundtracket.

Genom att spela ljud-videoinspelning och titta på dina placerade bilder framsteg, kan du redigera ordning och tidpunkten för varje bild eller ett videoklipp. Du vill kanske ett videoklipp för att spela i slow motion, till exempel, eller en särskild foto hålla längre än andra. Bilder och video kan också ha Photoshop-formatet som används effekter och övergångseffekter. Många program tillåter ljud redigering och verktyg för att skapa öppna titlar och krediter finns också alternativ.

Om du inte redan har ljud videofiler på din dator, ljud-videoinspelning program kan fånga -feeds från någon enhet som är ansluten till datorn. Detta inkluderar DVD eller däck CD, videokameror och digitalkameror. Anslutningar kräver rätt portar på datorn och kablar-normalt Universal Serial Bus (USB) eller Firewire portar används för denna funktion.

När en ljud-video-inspelningen är klar kan du spara den i ett format som gör det enkelt att ladda upp på webben eller bränna till DVD. Du kan bli förvånad över hur enkelt det är att skapa egna ljud-video-film. En hemmagjord ljud videoinspelning med familj fotografier är en utmärkt present till mamma och pappa på semester eller när som helst. Memorialize ditt bröllop, en födelse, examen, en semester eller någon omhuldade minne.

När du får Audio Video bugg, kanske du vill prova andra program. Avid Technology, Inc. är en Emmy-belönade tillverkare av professionell ljud-videoinspelning program som ger en avskalad, fri audio video inspelningen program som kallas Avid Free DV . På plats handledning Kursen ger dig en uppfattning om komplexiteten i detta gratis ljud videoinspelning programmet, som löper på Mac och Linux samt Windows. Andra populära, fri audio video inspelningen programmen innehåller Jashaka (open source), Virtual Dub och AVIedit , bland annat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.