Vilka olika typer av filmredigering Software?

Film redigeringsprogram är en förutsättning för att rå bilder och omvandla det till ett komplett, smidigt, och färdig produkt. Oavsett om du redigerar en hemmagjord oberoende film eller sätta ihop klipp av ett barns födelsedag för farmor, kan film redigeringsprogram bidra till att skapa ett professionellt och känslomässigt påverkar film. Beroende på dina redigering behov finns en rad olika program som hjälper dig att uppnå dina mål.

För enklare videoredigering, är både gratis och avgiftsbelagda program är lätta att hitta på nätet och i datorbutiker. Dessa typiskt rad från $ 60-$ 100 amerikanska dollar (USD), och har ett baspaket av egenskaper. De flesta av dessa program kan du skapa scenen övergångar, som bleknar och iris, lägga till ljudspår, och sätta in lager eller ladda ned bilder. Vissa, till exempel Adobe Premiere Elements kan du lägga till grön-skärm, snabb eller långsam rörelse, och skapa rulla krediter.

De flesta av dessa grundläggande program låter dig skapa skivan alternativ såsom menyer och format widescreen. Några, som Sony Vegas Movie Studio Platinum kommer även göra det möjligt att skapa BluRay ® skivor för högre kvalitet bilder. Skapa anpassade menyer och visningsalternativ kan bidra till att öka professionalismen i din produkt, som i sin tur kan vinna ett större intresse i din film eller video.

Eftersom de val som är så stora för hemmet videoredigeraren, många guider finns tillgängliga för att hjälpa dig välja rätt programvara filmredigering för dig. En enkel sökning på nätet kommer du till sida vid sida jämförelser, professionella recensioner och till och med klipp av filmer som skapats med olika redigeringsprogram. Var noga med att granska förteckningen över det stöd som finns innan du köper, om du stöter på problem, du vill vara säker på det finns sakkunniga för att hjälpa dig.

För professionell video redaktör, de val som är mer expansiv, dyrt och kräver en bättre förståelse av redigeringsmöjligheter. Dessa system kräver mycket datorminne och kan vara för stor för att köras på en grundläggande hemdator. Kontrollera att datorn systemet kan hantera en professionell nivå produkt före slösa pengar.

De flesta professionella kvalitet programmen innehåller funktioner som på skärmen ljudmixers att fastställa eller ändra ljud och avancerade verktyg för färgkorrigering till att förbättra bilden. Vissa program kräver särskilda tillägg till din dator, såsom tangentbord som skapar genvägar till särskilda åtgärder. Professionell film redigeringsprogram är tänkt att effektivisera processen för redigering, och främst i hög kvalitet studios och postproduktion hus. Du bör dock ha pengar och kapacitet, dessa program är tillgängliga för allmänheten.

Även om fullständiga versioner av professionell kvalitet filmredigering programvara normalt kostar över $ 1000 USD, de flesta företag erbjuder en betydande student eller utbildning rabatt. Om du kan få denna rabatt, vara säker på att fråga om det innan de köper. Beroende på företaget och produkten, kan du spara upp till 50% rabatt på klistermärke priset.

Oavsett om du redigerar hemmavideo eller skapa din stora mästerverk, kommer filmen redigeringsprogram förbättra säkerligen utseende och likviditet din film. Även om vissa program kan ta ett tag att bemästra, en rikedom av stöd och tips finns på nätet. Genom att lära sig att använda antingen grundläggande eller yrkesmässiga program, blivande filmskapare kan flytta mycket närmare en livskraftig karriär inom redigering och post-produktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.