Vad är skillnaden mellan Webbdesign och Hosting?

Även om både webbdesign och webbhotell är nödvändiga uppgifter för att skapa och upprätthålla en webbplats, de två funktionerna är mycket olika i termer av hur de hanteras och vad de åstadkommer. Ofta erbjuds dubbla tjänster från samma leverantör har vissa människor kommer till tro webbdesign och hosting är ett och samma. Här är lite information om vad som innebar med varje uppgift och hur man ska få rätt hjälp med din webbdesign och hosting behov.

Web design har att göra med skapandet av webbsidor själva. Mycket på samma sätt som sättare gång ordnade element på en mall används för att skapa de enskilda sidorna i en tidning, en webbdesigner kommer att kombinera olika element för att skapa den önskade effekten. Element såsom text, grafik, bilder, teckenstorlekar och färger allt använts för att utforma och producera sidor för en webbplats som är informativ och attraktiv. I en mycket verklig känsla, är en webbdesigner skaparen av webbplatsen, och att varje sida är individuellt designade och samtidigt blanda väl med alla andra sidor som ingår i webbplatsen.

Däremot är webbhotell processen att få fullt utformade webbsidor tillgängliga för alla som använder Internet. Ett webbhotell företag kommer kontrakt med företag och enskilda att ge bandbredd och utrymme på en server där webbplatsen kan faktiskt vara bosatt. Som en del av hosting processen kommer webbhotell kontrollera att det finns tillräckligt med bandbredd för att upprätthålla den mängd trafik som rutinmässigt kommer till webbplatsen på en daglig basis. Några av de bättre webbhotell företag finns automatiserade kontroller och anmälningar för att låta webbplatsägare veta när trafiken kommer nära överstiger nuvarande bandbredd restriktioner.

En del av anledningen vissa människor förväxlar webbdesign och hosting är att ett antal webbhotell företag erbjuder även webbdesign som en del av servicepaket. I vissa fall är mönstret strukturerade mallar som webbplatsägare kan använda för att skapa webbsidor. Andra värdar erbjuda full designers tid webben som arbetar en och en med kunder för att utforma sidor från grunden. Som en följd av detta kan många företagare väljer att gå med ett webbhotell så mycket för deras tjänster webbdesign som för kvaliteten på deras värd kapacitet.

Det är möjligt att köpa webbdesign och hosting tjänster från två olika leverantörer. Ett antal designers finns på nätet idag, många av dessa erbjuder möjlighet till en kostnadsfri konsultation session som ett sätt att avgöra om han eller hon är rätt för jobbet. Samtidigt, webbdesign och webbhotell är bekväma, göra det lättare att se till att koden använts för att utforma webbplatsen kommer att arbeta med webbhotellet, och kan ofta köpas till ett lägre kombinerad kurs. Alla som är intresserade av att skapa eller omarbeta en befintlig webbplats bör utreda båda alternativen, och avgöra vilken lösning som skulle fungera bäst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.