Hur väljer jag det bästa Open Software Source musik?

För att välja den bästa öppen källkod musik, är det viktigt att du vet exakt vad programmet ska användas till. Det finns programvara som gör det möjligt att ladda ner och spela av musikfiler, samt program som tillåter användare att registrera och ändra sina ursprungliga musik. Den bästa öppen källkod musik programvara har du funktioner du kan vilja, såsom inspelning eller redigering funktioner, för att bäst motsvarar dina behov.

De egenskaper du letar efter beror på vad du tänker använda den till. Om du vill spela musik tas från skivor eller MP3-spelare, vara säker på att programmet har en spelare bifogas. För att skapa musik själv, kan du välja ett program som låter dig spela in musik, antingen i en mikrofon, eller med hjälp av inbyggda instrumentala på själva programvaran. Andra funktioner kan omfatta röst lager teknik, röst ändra kontroller och ljudeffekter. Den kvalitet du behöver beror på hur professionell inspelningen behöver ljud.

 

Några enkla öppen källkod musik kan tillåta grundläggande inspelning och redigering, men får inte ha mer avancerade funktioner som röst skiktning. Om du vill ha en professionell klingande inspelning, kan du behöva söka vidare för program som gör det möjligt för de funktionerna. Du bör också vara säker på den programvara du väljer är kompatibelt med datorn. Detta ska anges på programmet hemsida.

 

Användarvänlighet och teknisk support är också viktiga aspekter av mjukvaruprogram. När du har laddat ned programmet du vill ha, bläddra igenom den och se om det är lätt att använda och enkel i design. Om inte, se om det finns en instruktionsbok eller teknisk support nummer du kan ringa på hjälp. Dessa saker är särskilt viktiga för dem som inte är bekant med musikprogram eller inspelning.

 

Öppen källkod musik är typ av freeware, vilket innebär att programvaran kan laddas ner gratis. Till skillnad från traditionella freeware programvara ger öppen källkod alla koder vara fritt ses och ändras av andra designers som ett samarbetsprojekt. Det gör att användare som är kunniga inom programmering för att lägga till funktioner och tweak befintliga för att bättre tillgodose deras behov. Erfarenhet av programmering är inte skyldig att ta fördel av öppen källkod, dock, eftersom det är gratis som uppskattas av alla som vill ladda ner en kopia.

 

När du har hittat en programvara som har de funktioner du söker, bör du läsa det finstilta på hemsidan där programmet som erbjuds. Dubbelkolla att det faktiskt är öppen källkod musikprogram och inte grundläggande freeware. Detta är särskilt viktigt om du planerar att använda programmet på mer än en dator, eller distribuera den till andra människor.

 

Du bör också kontrollera alla lagar om upphovsrätt som arbetar med programvaran. De flesta open source-program kan fritt distribueras till andra, men är vanligtvis olagligt att försöka sälja programvaran eller någon del av programvaran. Läs all information noga, och vara säker på den programvara du har valt är lönsamt för dina syften.

 

Innan nedladdning, se till att ditt antivirusprogram eller brandvägg är aktuell. De flesta open source musikprogram platser är legitima och skadar inte din dator, men det finns tillfällen där skadliga nedladdningar kan läggas till skada din dator eller stjäla information. Håll din skyddande barriärer aktiv är avgörande för ett fullständigt skydd för din dator eller musikspelare.

 


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.