Hur väljer jag den bästa programvaran Business Security?

bästa affärs-säkerhetsprogram är enkel att använda, spår både fysiskt och elektronisk åtkomst, kan anpassas för att lösa specifika problem, och ger en rad rapporter och spår aktivitet. Det finns en rad olika mjukvaror företag som specialiserar sig på affärs säkerhetsprogram. Det är viktigt att notera att kostnaden för programvaran inte kan stå i direkt proportion till kvaliteten på produkten. Många företag handeln på ett varumärke namn för att få kundernas förtroende, men kan inte ge en överlägsen produkt.

Som med all mjukvara, ett verktyg som är svår att använda, inte intuitivt, och kräver betydande utbildning inte kommer att användas så effektivt som en som har en bättre konstruktion. De flesta företag säkerhetsprogram erbjuder en försöksperiod. Använd denna tid att testa alla funktioner som följer med verktyget för att identifiera starka och svaga sidor.

Det finns två huvudsakliga riskområden som normalt skall ta itu med näringslivet säkerhetsprogram: fysiskt hot mot anläggningen och information teknikbaserade hot. Den idealiska programvara adresser båda typerna, men kan ge varierande kvalitet. Ta dig tid att undersöka funktionen tillhandahålls och bedöma om alla dina behov kan tillgodoses med en produkt.

Titta efter en programvara som kan anpassas för att möta dina specifika behov. Till exempel behöver ett företag med flera platser vanligtvis ett säkerhetssystem som kan hantera data feeds från datorer utanför datornät. Dessutom matar möjlighet att spela in, inrikta och tidstämpel dessa uppgifter är viktigt.

Från ett datasäkerhet perspektiv, leta efter programvara som gör att administratören att övervaka flera uppgifter hamnar och låt Internet Protocol (IP) adresser av datorer försöker ansluta till nätverket. Dessutom bör det finnas en funktion för automatisk anmälan av olika säkerhetsrelaterade scenarier. Denna funktion i allmänhet sker i kommersiella säkerhetstjänster, men kan ges av en programvara också.

Aktivitet, identifierade hot, och misstänkt verksamhet normalt måste spåras och en fysisk rapporten från en regelbundet. Denna rapport Produktionen skall anpassas för att fokusera på objekt som kräver uppmärksamhet och kartläggning av en trend. Dessa funktioner öka säkerheten i denna typ av system, eftersom den person som har nödvändig information för att fatta ett beslut och anpassa sig till förändrade omständigheter. Många företag säkerhetsprogram produkter ger elektroniskt dessa rapporter, och denna information kan skjutas till e-post eller läggas till en anpassad instrumentpanel, om det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.