Hur väljer jag den bästa designen Ehandelslösning?

För att välja den bästa konstruktionen näthandelswebbplats måste du först sammanställa en lista över formgivare. Du kan hitta namn på företag eller privatpersoner som erbjuder dessa tjänster genom att titta på nätet eller i de gula sidorna, eller genom att prata med andra e-handel proffs som har en webbplats som du beundrar. När du har din lista tillsammans, ring eller maila till varje företag att be om deras e-handel webbdesign tjänster.

Det första du bör tänka på när man talar med varje företag är deras tidigare arbete. Kolla andra webbplatser de har utformats, och utreda vilken designers har gjort den typ av webbplats du söker efter. Var noga när du söker igenom varje webbplats som du utöver hemsidan. Klicka igenom varje sida, titta på hur enkelt var och en att navigera, och notera vilka produkter som organiseras på bästa sätt.

Tala chefsdesigner vid varje näthandelswebbplats designföretag vad du söker, och ha honom skissa en modell av det som webbplatsen skulle se ut. Du kan också direkt honom till en webbplats som du vill, antingen en av hans eller någon annan du hitta, och få dem att se den över för att se om han kan göra något liknande för din webbplats. De flesta professionella designers är erfarna nog och har tillräckligt sofistikerad programvara för att hantera alla webbdesign du kan finna tilltalande.

När du har begränsat din lista med e-handel webbdesign företag, måste du jämföra priser för att hitta en som passar dig. Vissa designers betalt per timme, men de kommer förmodligen ge dig en uppskattning av hur mycket den totala projektkostnaden kan kosta. Kom bara ihåg att designers som tar ut en timtaxa kan eller inte kan hålla sig till budgeten, så var beredd på att slutnotan blir högre än vad som ursprungligen angavs. Andra designers som tas ut av antalet webbsidor. Priserna kommer sannolikt att vara liknande dem som timavlönade designers, men ditt citat kommer att vara mer bestämt som när du har en noggrann skiss av den slutliga webbplatsen.

Var inte rädd för att låta designern du vet vad du förväntar dig, och be om referenser på framsidan. Eftersom många designers arbetar på distans, kan du inte vara där hela tiden för att säkerställa att en designer arbetar på din webbplats ordentligt och i rätt tid. Fråga efter en beräknad tidpunkt för leverans av den färdiga produkten för dig att kontrollera och godkänna, och se till att du vet exakt vad du får för priset. Om marknadsföringen på webbplatsen och tjänster copywriting ingår inte för de sidor du har kommit överens om, se till att spara utrymme i din budget för dessa saker att göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.