Hur väljer jag de bästa trådlösa Security Software?

Det finns fyra huvudsakliga punkter för att leta efter när man väljer den bästa trådlösa säkerhetsprogram: brandvägg, virusskydd, kryptering och åtkomstkontroll. Trådlös säkerhetsprogram används vanligtvis när du installerar ett trådlöst nätverk. Denna typ av nät kräver användning av en trådlös router som sänder nätet signalen till det trådlösa kortet, som är ansluten till datorn eller liknande anordning.

Det finns två drivande faktorer bakom behovet av trådlös säkerhet programvara : dataskydd och bredband användning. Oftast är det de uppgifter som användarna begäran via Internet eller ett nätverk endast kan nås med hjälp av ett särskilt program som körs när data överförs via nätet. Trådlösa nätverk kan användarna frihet att arbeta utan en kabelanslutning. Detta innebär dock att data kontinuerligt skickas fram och tillbaka mellan datorn och den trådlösa routern. En enkel radiofrekvens enheten kan upptäcka en aktiv signal, och ett program kan användas för att komma åt alla data som skickas via den trådlösa anslutningen.

Internet-företag tar vanligtvis en fast avgift för tillgång till Internet och har extra kostnader för stora volymer. En icke-säkrade trådlösa system kan hittas och nås av vem som helst med en dator och ett trådlöst kort. Det finns inget att stoppa denna obehöriga användare från att stjäla din bandbredd för eget bruk. Människor som stjäl bandbredd normalt bedriver olaglig verksamhet som de inte vill spåras tillbaka till dem. Exempelvis skulle någon som driver ett program för att hacka in ett företags hemsida vill inte polisen att spåra verksamheten tillbaka till dem när polisen söker efter IP-adressen ägare.

När du letar efter en trådlös säkerhet programvara, se till att den innehåller en brandvägg och antivirusprogram. Denna typ av programvara är att begränsad tillgång till en särskild serie av Internet Protocol (IP) adressintervall, skydda systemet från obehöriga användare och upptäcka skadliga program. Det finns flera märkesnamn brandvägg leverantörer som kommer att kunna uppfylla de flesta användares behov.

Den trådlösa säkerhetsprogram bör säkerställa att alla uppgifter som överförs mellan routern och den trådlösa enheten är krypterad. Detta kommer att förhindra folk från att komma åt data som rör sig mellan de två teknikerna. Kontrollera kryptering för att se till att det finns ett antal alternativ.

En av de bästa funktionerna för trådlös säkerhet programvara är användaradministration. Denna funktion gör det möjligt för systemadministratören att ge ut användarkonton och hantera användarrättigheter. Genom att kräva att användarna ska ange ett namn och lösenord, systemet är mycket säkrare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.