Vad bör jag tänka på när man köper Professional videoredigeringsprogram?

Professionell videoredigering programvara är en high-end produkter och oftast bland de dyrare programvaran tillgänglig. Av denna anledning är det särskilt viktigt att hitta en produkt som både uppfyller dina behov och passar din budget. I de flesta fall blir det inte värt mödan att slarva och missa en viktig funktion bara för att få ner kostnaden lite.

Medan priset av professionell videoredigering programvara kan verka som det mest viktig faktor, komma ihåg att varken "billigast är bäst" eller "du får vad du betalar för" är nödvändigtvis korrekt filosofier. Baspris för paket varierar mycket och vissa köpare kanske känner att priser inkluderar en premie för ett varumärke lika mycket som produktens prestanda. Eftersom mjukvaran har en så hög uppräkning jämfört med kostnaderna för en enskild skiva och förpackning, det finns ett stort utrymme för detaljhandeln att sänka priserna, så prisskillnader mellan rivaliserande paketen inte alltid i sten. Och du kan hitta ett högt prissatta produkten blir bättre värde om du köper den under en fleranvändarlicens.

specifikationer som ett paket är särskilt viktiga. Professionell videoredigering programvara tenderar att kräva en särskilt stor mängd minne och ofta behöver en dator med snabb tillgång till en hårddisk. Vad står som minimikrav kan ofta vara praktiskt taget irrelevant och du har det bättre att stödja sig på "rekommenderade" specifikationer eller, ännu bättre, oberoende rapporter om vad som verkligen behövs för att på bästa sätt utnyttja programvaran.

Se till att beroende på vilket paket du väljer kan hantera den ingående format du behöver för att arbeta med. Även varje modern professionell videoredigering programvara bör klara av alla större högupplöst format, kan du finna något inte finns stöd i äldre paket som nu detaljhandel på så kallade fyndpriser. Om du arbetar med analoga format, kom ihåg att du behöver ett paket som klarar realtid fånga snarare än att bara överföra digitala filer.

Det är också viktigt att se till att paketet kan mata ut innehållet i alla format du behöver. Det finns en mängd olika användningsområden för digital video, från lågupplöst display genom online video tomten, ända till HD-TV-sändning eller ens visas i biografer. Var särskilt uppmärksam på dina ljud krav som en enkel stereo mix kanske inte räcker för dina behov.

Vissa paket erbjuder pre-designade mallar och arkivfilmer för videoproduktion. I vissa fall kan vara mycket användbar, spara tid och hjälpa dig när din ursprungliga videofilmer behov livening upp eller öka. Dock vara medveten om att vissa paket är mycket populära och att de standardmallar kan därför upplevas som alltför välbekanta och mindre effektiv i din slutliga produkten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.