Hur väljer jag det bästa Open Source Software-Design?

Ditt val i öppen källkod webbdesign programvara bör baseras på dina individuella behov och webbdesign utbildningsnivåer. Om du är en expert designer, programmet du väljer kommer att vara mycket annorlunda än för någon som vet något om webbdesign. Det finns många olika egenskaper kommer du vill leta efter, beroende på hur mycket du vet om Hypertext Markup Language (HTML) eller hur lätt du behöver design mjukvara att göra saker för dig. Sjukvårdspersonal kommer att leta efter funktioner som tillåter avancerade skript och Flash för att användas tillsammans med mer anpassning, medan lekmän behöver mer grafik-baserade funktioner och enkel att använda mallar.

Om du är en professionell eller erfaren webbplats designer, kommer du antagligen leta efter mer avancerade funktioner i din öppen källkod webbdesign programvara. Dessa kan omfatta möjligheten att lägga till anpassade koder för hand för att skapa mer unika webbplatser. Du kanske också vill ha mjukvara som gör att du kan använda Flash, CGI-skript, och andra avancerade data skript bas. Med dessa funktioner kan du skapa en mer dynamisk webbplats.

Ta reda på om programmet du tittar på har dessa funktioner, genom att antingen läsa programvarans webbplats eller skriver ett e-postmeddelande till en av programmerarna. Du bör också hålla i minnet att öppen källkod web design mjukvara tillåter användare att göra ändringar i den kod som används för att skapa program, så om du har någon erfarenhet datorprogrammering du kan ändra saker på din smak. De flesta program med öppen källkod skapare också ta med förslag, så du kanske vill skicka dem några förbättringar som du skulle göra till programmet.

Början formgivare eller icke-designers som helt enkelt vill skapa en webbplats för personligt eller affärsmässigt bruk kommer att behöva hitta öppen källkod webbdesign som är mycket enkel och lätt att använda. Den mest användarvänliga typ av programvara använder i allmänhet ett grafiskt gränssnitt som gör webbplatsen byggare för att se hur webbplatsen kommer att komma samman, eftersom de skapar den. De gör detta med hjälp av "vad du ser är vad du får" (WYSIWYG) mallar.

Mallar kommer att se ut som en miniversion av webbsidan skapas. Flera avsnitt kommer att visas på sidan där användarna kan skriva grafik, ladda upp bilder eller lägga till hyperlänkar. Vissa kan även erbjuda handledning om hur du använder programvaran, och de har oftast programmerare eller ingenjörer mjukvaran tillgänglig via e-post eller telefon för att hjälpa till med några problem.

De viktigaste inslagen kommer du vill leta efter när du väljer en grafik-baserat öppen källa spindelväv program design mjukvara är ett lätt att förstå layout och ett stort antal mallar att välja mellan. I de flesta fall kan du lägga till egna bakgrundsfärger och bilder i mallen. Ser mer till olika layouter webbsida snarare än färg teman.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.