Hur väljer jag det bästa Open Software Source Animation?

öppen källkod animering programvara är animation program som erbjuds gratis tillsammans med dess källkod. Sådan programvara är ett populärt alternativ till dyra, patenterade animation programvara, och kan ha kraftfulla samma karaktär. Tillgången till källkoden bidrar också till sitt överklagande, eftersom det gör att olika utvecklare att ändra eller utveckla mjukvara som behövs.

För att välja den bästa öppen källkod animation, är det viktigt att veta vilken typ av animering programvaran kommer att användas till. Det finns olika programvaror för 2D-och 3D-animering. Det är en bra idé att forskning tillgängliga program med öppen källkod på Internet och göra en del av de som är i vanliga användning i animation samfundet.

Många professionella och amatörer animatörer och filmare användning animation programvara från öppna källor. Det kan vara möjligt att hitta uppgifter om deras erfarenheter av den på bloggar, hemsidor, anslagstavlor och andra forum på nätet. Animationen arbete de har gjort kan ge en en uppfattning om de olika sätt på vilka en särskilt öppen källkod animering programvara kan användas.

Nästa steg är att besöka webbplatserna för de olika leverantörer animation mjukvara som erbjuder öppen källkod nedladdningar. Webbplatserna kommer att få detaljerad information om öppen källkod animering programvara, tillsammans med hjälpfiler, tutorials, bloggar eller videos. Eftersom programvaran är fri, är det möjligt att ladda ner och kolla upp det praktiskt. Innan nedladdning av öppen källkod-animation, är det nödvändigt att se till att det är förenligt med tillgängliga datorer och operativsystem. Om programvaran kommer att användas av flera användare, måste den även vara förenlig med tillgängliga nätverk. Annars kan det bli nödvändigt att uppgradera datorn tekniken att anpassa programvara med öppen källkod.

För ett stort antal användare, är det möjligt att först installera öppen programvara källkod virtualisering på datorn servern och sedan distribuera öppen källkod animation på servern. Detta minskar antalet hårdvara servrar som krävs för att använda programvaran på olika datorer. Istället för flera servrar, en enda server kan vara tillräckligt för att köra programmet för flera användare.

För animationer som ska visas på webbsidor, ett open source CMS kan användas för att lagra namnen animation filen. Animatören kan skriva skräddarsydda program inom öppen källkod PHP för att läsa namnen animation filen. Programmet kommer att välja ut och visa animation på hemsidan.

Efter att programvaran har hämtat och installerat kan ovana användare behöver tillbringa lite tid att lära sig använda gränssnittet. Erfarna animatörer också kan kräva lite övning i att vänja sig vid olika gränssnitt. Den bästa öppen källkod animering program kommer att ha ett lättanvänt gränssnitt, bra funktionalitet för olika nivåer av hantering, och utmärkt support.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.